30.6.09

Άει σειχτίρ γίδι, καλό καφενείο




ωραίο ενσταντανέ από το tvxs... Ζήσε το Μεσαίωνα, προσφορά του εικονιζόμενου.
Τι να κράξω, έχει 121 (and counting) σχόλια, 'nuff said. Άντε να μας αδειάζει τη γωνιά, να πάει στο χωριό του να παίζει καμιά πρέφα στο καφενείο, ή στο αυθαίρετο του στο Πόρτο Γερμενό, ή σε κανένα Βατοπέδι να αγιάσει, θα τον πληρώνουμε και ένα σκασμό σύνταξη το κέρατό μου μέσα.

by the way, σύμφωνα με την κύκνεια γνωμοδότηση του,

"... δεν θα απαιτείται άδεια οποιασδήποτε Αρχής (συγκεκριμένα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, όπως ρητά αναφέρει η γνωμοδότηση) για να μπορούν προανακριτικές, ανακριτικές, εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να ζητούν «ηλεκτρονικά ίχνη» εγκληματικής πράξης, όπως υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο..."

Αυτό με πιάνει τώρα, ε? oops!

29.6.09

Sunshine Reggae

Καλοκαίρι, καιρός για ρακή και ρέγγα. Καλά, την ρακή την έχω πιάσει από νωρίς, από τα περσινά πρωτοβρόχια πάνω-κάτω, με τη ρέγγα δεν είχα πολυασχοληθεί καλοκαιριάτικα.
Αφού μου ήρθε στην πόρτα όμως, είπα να δείξω και εγώ λίγο φιλότιμο και να πάω να ακουμπήσω το 25άρι (γιατί έλεγε 20 στις αφίσες?) αντί να κάτσω να το ακούσω από το μπαλκόνι μου.

Καλά ήτανε, κόσμο πάρα πολύ ώστε να σου σπάει τα νεύρα δεν είχε, αλλά κάτι μου βρώμισε στην όλη φάση. Να διευκρινίσω ότι πήγα τελείως στα γκαβά, οπότε μπορεί και απλά να είμαι γίδι και λέω μαλακίες, αλλά:

ένα γκρουπ πέτυχα. Απλά άλλαζε ο τραγουδιστής. Δεν πήγα και από την αρχή, αλλά:

πετυχαίνω ένα γκρουπάκι συμπαθητικό. Αν είπαν όνομα, ντεν κατάλαβε... δεν είναι και της Οξφόρδης τα αγγλικά τους, τα δικά μου πάλι είναι της Βαρβάρας, δηλαδή οριακά καλύτερα (από της Οξφόρδης).

Μετά σκάει ένα τύπος και αρχίζει να τραγουδάει. Με το ίδιο γκρουπάκι. Πιο συμπαθητικοί με αυτόν.

Μετά την κάνουν και βγαίνει ένας χοντρός σόλο καραόκε - σας γαμάω όλους, είμαι μια ορχήστρα μόνος μου - ο οποίος πέρα που κατάντησε λίγο βαρετός μετά από το πρώτο τέταρτο, είχε και ισχυρές βουκολικές καταβολές που εξέφραζε συνεχώς ενωπιόν μας με βασικό clue της παρουσίας του ένα "μπρρρρρ" που πέταγε 7 φορές το δίλεπτο. Μπρρρρρεεεε ουστ!

Σε κάποια φάση μας ξεκούρασε και την έκανε, για να ξαναβγει το γνωστό πλέον resident γκρουπάκι με κανέναν - δυο τραγουδιστές ακόμη και να συνεχίσουν την κατά τα άλλα ευχάριστη φάση.

Γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι έπαιξε τρελή μίζα και ρεμούλα από πίσω? Κάποιος εκεί στο δήμο πήρε φράγκα για να φέρει 6-7 γκρουπ, έφερε ένα, και τα ρέστα παγωτό στη Μαρτινίκα τον Αύγουστο. Λέω εγώ τώρα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο, ας με ενημερώσει και εμένα γιατί δε μου αρέσει να σκανδαλίζομαι

PS. Για όποιον δεν κατάλαβε (δύσκολο), η φάση είναι:

1. "Τζα"
2. "Ράσταφαράι"
3. "Σελάσιάι"

πώς?

1. "Τζα"
2. "Ράσταφαράι"
3. "Σελάσιάι"

ε?

ξανά!

till kingdom come... Ούτε το "γιαχαμπίμπι" έτσι.

27.6.09

Wallaby Wannabe

Τα ουάλαμπι -μαρσιποφόρα ζώα σαν μικρόσωμα καγκουρό- χοροπηδούν μαστουρωμένα και κάνουν οχτάρια μέσα στις φυτείες οπιούχου παπαρούνας, διαπιστώνει ανήσυχη η κυβέρνηση της Τασμανίας.


Τρελά προβλήματα έχει η κυβέρνηση της Τασμανίας! Οχτάρια? Αυτή τη φορά το παράκαναν τα ουάλαμπι. Πρόπερσι έκαναν τεσσάρια, αλλά μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, και την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων, κατέληξαν σε μερικούς άσσους και μηδενικά με τα οποία υλοποιήθηκε και η νέα ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Τασμανίας.
Είναι γλυκιά η πουτάνα η πρέζα όμως, και το δυαδικό τόσο πεζό... τα παραβατικά αφιονισμένα μαρσιποφόρα επέστρεψαν για να σπείρουν το χάος.




«Έχουμε πρόβλημα με τα ουάλαμπι που μπαίνουν στις φυτείες παπαρούνας, φτιάχνονται και κάνουν κύκλους» δήλωσε την Πέμπτη η Λάρα Γκίντινγκς, γενική εισαγγελέας του νησιού, μιλώντας ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου για θέματα προϋπολογισμού.

Τα μαλακισμένα, αντί να μπαίνουν στις φυτείες πράσσου, να ξεκωλώνονται και να κάνουν λόφους σκατών... Και ποιος ασχολείται, έτσι? Η γενική εισαγγελέας του νησιού. Έλα ουαλαμπί στον τόπο σου... δεν είναι τίποτα, μπορούμε με μία διακρατική να τους στείλουμε ένα κλιμάκιο της Δίωξης από Ελλάδα. Όχι μόνο θα τα ψοφήσουν στο ξύλο - κατά τη γνωστή μέθοδο του αλληλοσφαλιαρίσματος, βλέπε ΑΤ Ομόνοιας - αλλά θα τα κάνουν να δώσουν την άκρη τους, τα βαποράκια τους, τις διασυνδέσεις τους με τη διεθνή τρομοκρατία και το μάρσιπο που τα πέταγε.

«Μετά κρασάρουν» πρόσθεσε η Γκίντινγκς, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο άρθρο στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ενώ οι προγραμματιστές, αφού σουτάρουν πρέζα στο μάτι για να την παλέψουν με το μεροδούλι, ασχολούνται με τους servers που κρασάρουν.
Εξηγείται καταφανέστατα γιατί τα θηλαστικά είναι αυτά που κυριάρχησαν στον πλανήτη.

και μία παράθεση από την original συνέντευξη, για να δούμε ότι άλλοι χοροπηδάνε, και άλλοι είναι οι ακουσμένοι:

The revelation has also solved what some growers say has spurred a campfire legend about mysterious crop circles which appear in the state's poppy paddocks. In true X-Files style, Attorney-General Lara Giddings said yesterday the drugged-up wallabies had been found hopping around in circles squashing the poppies, creating the formations.

Τι? Χωρίς UFO? Φαντάσου τι φύτευαν οι Ίνκα εκεί πάνω...



άντε και στα δικά μας

17.6.09

gimme a D, gimme a B, gimme an A

Ήταν εκείνη τη νυχτιά που φύσαγε ο Βαρδάρης...

κάπου στην Κίνα. Στην Αθήνα ντάλα μεσημέρι, η πιο αναζωογονητική ριπή αέρα προέρχεται από την ανεπαίσθητη αναπνοή μου, στη φάση του εγκεφαλικού λυκόφωτος μεταξύ ξυπνητού και ύπνου.

- Ghallas, συγχαρητήρια, είσαι ο νέος μας DBA.
- Χρρρ...
- Ήρθε η ώρα η εξαντλητική σου εκπαίδευσή στην Oracle 10g επιτέλους να αποδώσει.
- 10 g? με των πόσο?
(η εκπαίδευση ήταν όντως εξαντλητική. Διαολοβδομάδα, ύπνος στις 5 στην καλύτερη, δεν είμαστε πια παιδιά, μισό μπουκάλι++ θέλει ώρα για να κατέβει)
- Πέρνα από το αφεντικό, έχουμε τελετή χρίσματος.

Στον τοίχο, σε χρυσή ψηφιακή κορνίζα, το συμβόλαιο της Oracle Partnership σε slideshow εναλλάξ με φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές του μεγάλου.

- Ghallas, πες μου, τι είσαι για την εταιρία?
- εεε... το πουτανάκι σας?

(σκατά τα έκανα, έπρεπε να το πω με αυτοπεποίθηση)

- Ξέρετε, δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι είμαι έτοιμος για ένα τέτοιο άλμα (στο κενό) στην καριέρα μου. Είναι και κατακαλόκαιρο, έχω φάει και βαριά, είναι και τα 14 καινούρια επείγοντα ύψιστης προτεραιότητας project που ανέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα...
- Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου. Η επιλογή ήταν δύσκολη, αλλά είμαστε σίγουροι ότι διαλέξαμε σωστά.

(η επιλογή έγινε με κλήρο μεταξύ των απόντων το προηγούμενο πρωί. Ο τελευταίος θα γίνει commit. Πρέπει να αναπροσαρμόσω τις ώρες ύπνου μου)

- Ακόμη δεν έχω τελειώσει και την εκπαίδευση πιλότου για εκείνο το project στην...
- Ανοησίες, είδα το βιντεάκι που προβάλατε χθες στο meeting room. Μια χαρά τα πήγαινες.
- Βασικά χαζεύαμε λίγο ένα ντοκυμανταίρ για τους δίδυμους πύργους. Ξέρετε, η μεσημβρινή ραστώνη...

η υπόλοιπη συζήτηση πέρασε όπως το κόψιμο του γείτονα. Εγώ δεν ένιωσα τίποτα.


- Τι σε ήθελε?
- Από βδομάδα πιάνω πόστο DBA στην Αθηνών.
- Καλή φάση, έχει "πιάτσα" ;) στην Αθηνών
- Ντραβέλια είναι ρε βλαμμένε πετάγεται ο Μήτσος
- Δεν είναι απλά ντραβέλια, ντραβέλια DBA είναι μαλάκες. Έχουν και βραδυνό project, όλη μέρα στα κουίρια, θέλουν ένα μανίκι για να στανιάρουνε.

Πάνε οι καιροί που ο ΙΤ specialist καλυπτότανε εμφανισιακά στη χειρότερη με ένα κουστουμάκι 80 ευρώ από τα Γκλου. Τώρα πρέπει να ξυρίζουμε και πόδια...

Δευτέρα χαράματα. Στη La Paz. Εδώ πάει μεσημέρι. Περνάω την είσοδο με το βλέμμα πιάτου που μπαίνει στο ντουλάπι. Είναι ημέρα για το τακτικό health check στη βάση. Ανεβαίνω τις σκάλες.
Ιμπρεσσιονιστικοί πίνακες, πορτραίτα κονκισταδόρων και εκτυπωμένα core dumps κοσμούν τους τοίχους. Μπαίνω στο control room όπου με περιμένει ο local σύνδεσμός μου. Βγαίνω. Πηγαίνω στην κουζίνα να χτυπήσω ένα φραπέ μέχρι να τελειώσει ο freddo μου. Επιστρέφω. Ανοίγω μεθοδικά την τσάντα μου χωρίς να ρίχνω δεύτερη ματιά στον Άλλον. Βγάζω και φοράω τη λευκή μου ρόμπα. Το στηθοσκόπιο. Τοποθετώ ευλαβικά το Γελαστό Βούδα δίπλα στην κάρτα δικτύου ώστε να διευκολύνει τη ροή του δικτυακού τσι και να κάνει verify τα πακέτα βάσει της Οκταπλής Ατραπού: Ορθές Αντιλήψεις, Ορθές Αποφάσεις, Ορθό Checksum, Ορθό Formatting...
Τοποθετώ τη φωτογραφία κάποιου σκύλου -όχι του δικού μου γιατί δεν έχω- δίπλα στην οθόνη, και κρεμάω τα δύο ημερολόγια της Pirelli στον τοίχο. Γενάρης, είναι η πρώτη επίσκεψη.

- Αυτός είναι ο ασθενής?
- ... ?
- Είμαι ο γιατρός. Έχω έρθει για το τσεκ-απ.
- ...
γελάκι, το έπιασε το αστείο. ή όχι? το αποσύρει
- Κάντε στην άκρη παρακαλώ.

Βγάζω από την τσέπη της ρόμπας ένα ζευγάρι χειρουργικά γάντια και κάθομαι στο πληκτρολόγιο

- τα... γάντια?
- Υπάρχει βραδυνή επιφυλακή στο τερματικό?
- Ναι
- Μπορείτε να φανταστείτε πώς περνάνε διάφοροι συνάδελφοί σας τη βραδυνή τους επιφυλακή?

Μορφασμός αηδίας και απογοήτευσης από μέρους μου.

Άλλα τα χέρια του γιατρού. Ρίχνω μια γρήγορη ματιά σε μερικά διαγνωστικά, μια εξίσου γρήγορη στις μεταγραφές καθότι χέστηκα για τη μπάλα, παίρνω μέρος σε ένα γκάλοπ για τον ιδανικό τρόπο φρεναρίσματος βενζινάκατου σε πάγο και ανοίγω κονσόλα. Σηκώνομαι με γρήγορες κινήσεις, κάνω νόημα στο συνάδελφο των εν δυνάμει αυνανιστών να πάρει θέση και φοράω το στηθοσκόπιο.

- Ρίξε ένα select, πέντε πεδία, τράβα κάτι που να βγάλει καμιά κατοστή χιλιάδες rows.
Αφουγκράζομαι
- Κάνε μου ένα αριστερό join... Τώρα ένα δεξί... τρέξτε την update... την άλλη update ως system... commit.

Βγάζω το στηθοσκόπιο και τον κοιτάζω επιτιμητικά.

- Η βάση σας έχει deadlocks. ΠΟΛΛΑ deadlocks. Απορώ πώς δουλεύετε ακόμη. Πάρτε αυτά τα χάπια. Όλο το προσωπικό, από ένα κάθε πρωί, μετά το in.gr.
- Ορίστε?
- Όποιος δε διαβάζει in, ας διαβάσει μια ζούγκλα, ένα γιούπι, βαριά ένα sport-fm.
- Τι χάπια είναι αυτά?
- Τίποτα επικίνδυνο, ένα απλό ήπιο αντικαταθλιπτικό.
- Και βοηθάει τη βάση?
- Όχι, βοηθάει το προσωπικό.

- roooooooollbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!

ακούστηκε η παραμορφωμένη από το φαινόμενο doppler σφυριχτή φωνή ενός developer που επέλεξε να σχολάσει σήμερα από τις μία. από το παράθυρο. από τον τέταρτο. για πάντα.

Ο Βούδας μπήκε τελευταίος στην τσάντα και πριν το καταλάβω βρισκόμουν στην πόρτα. Έβαλα τη στολή του caddy και έφυγα για το επόμενο support στο Γκολφ της Γλυφάδας. Νωρίς τελείωσα σήμερα, προλαβαίνω και ένα καφεδάκι στην παραλία...

11.6.09

Θέλω τη μαμά μου ...or... Screw You Guys, I'm Going Home

συνέχεια από εδώ

οκ, και ο τελευταίος μπαμπουίνος που με βλέπει/διαβάζει/μιλάει έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν είμαι και στις καλύτερές μου τελευταία. για να μην κατηγορηθώ για υποχονδρίαση ή υπερβολή, ας μιλήσουν τα γεγονότα:

Δευτέρα: χάνω το κινητό μου - και δυο φακούς- σε πολυσύχναστο χωματόδρομο στου διαόλου, ολοκληρώνοντας την απόδραση του τριημέρου

Τρίτη: σχεδόν ρεπό. σπασμένο ποτηράκι και σπασμένα νεύρα.

Τετάρτη: χάνω ένα γάντι μηχανής - καλοκαιρινό - και γυρίζω πλέον με τα χειμωνιάτικα προς τέρψιν και απόλαυση κάθε πικραμένου

Πέμπτη: Οκ, enough is enough, τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε, φτάνει και η μούτζα, καιρός να πάμε παρακάτω.
Αυτά ακριβώς σκεφτόμουν όταν με συγχρονισμό ταινίας του Jet Li τα γυαλιά μου βρέθηκαν στο δρόμο τη στιγμή ακριβώς που πατούσα γερά για να κατέβω από τη μηχανή.

Οκ, τέρμα η πλάκα, ποιον πρέπει να γαμήσω για να ξεκολλήσουμε από τον κουραδόβαλτο? Είμαι και large ο πούστης, το ξεμάτιασμα έπρεπε να το παραγγείλω για την πάρτη μου...

10.6.09

Quickie

Η ζωή μου ΔΕΝ είναι η δουλειά μου

αλλά έχουν αρχίσει να μοιάζουν επικίνδυνα

4.6.09

Σουηδικός Κινηματογράφος

Ο Σουηδικός κινηματογράφος απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερο κοινό, καλλιεργημένο, ευαίσθητο, με εικαστική άποψη και ΑΝΕΥΡΟ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΣΗ.
Το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών στη Σουηδία και ο κινηματογράφος της συνθέτουν ένα σύμπλεγμα αυγού - κότας, όπου ο γεννήτωρ κρύβεται στα προ-κινηματογραφικά ποσοστά αυτοκτονιών στη συμπαθή χώρα, ποσοστά τα οποία βαριέμαι να ψάξω.


Κυλικείο κατά το διάλλειμα. Ξυπνήστε πρώτοι για να πιάσετε θέση νωρίς.
Οι υπναράδες περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για κρέμασμα



Κάποιος κέρδισε πρόσκληση σε
ολονύχτιο αφιέρωμα


Μου έδωσα δύο ευκαιρίες φέτος να εμβαπτιστώ στον απόκοσμο ρεαλισμό και την εικαστική του τελειότητα. Η πρώτη ήταν το πολυσυζητημένο, πολυπαινεμένο "Låt den rätte komma in":

Σου παγώνει το αίμα με το λυρισμό του και στο τέλος σε αφήνει με μια γλυκιά ανατριχίλα και δάκρυα στα μάτια. Η καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Το παγωμένο αίμα και η γλυκιά ανατριχίλα φίλε reviewer είναι απλά τα συμπτώματα του κακού ξυπνήματος. Πιες ένα φραπέ, ή έναν ελληνικό βαρύ και θα στανιάρεις. Μην πιεις καμιά ευρωπαϊκή μαλακία τύπου φίλτρου και έτσι, την έκανες ήδη την ευρωμαλακία σου, καιρός να συνέλθεις.
PS. Δεν είναι δάκρυα, είναι τσίμπλες.

Διαβάζω τις κριτικές του Αθηνοράματος που με είχαν στείλει και μετά βίας κρατάω τα άντερά μου μέσα από τα γέλια. Έχουν και αυτά το δίκιο τους, θέλουν να βγουν να δούμε και λίγο σπλάτερ γαμώ τα βαμπίρ με κράτος πρόνοιάς μου μέσα.


Αμερικάνικα Βαμπίρ

Σουηδικά Βαμπίρια με ψυχολογικά προβλήματα και προβληματική αρχιτεκτονική

Η δεύτερη απόπειρα ήταν το χθεσινό αριστούργημα: "Τραγούδια από το δεύτερο όροφο"

Ο δεύτερος είναι χαμηλά. Προτιμήστε να πηδήξετε από κάτι σε 6ο - 7ο για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Δε λέει να μπείτε σε ολόσωμο γύψο, μόνο και μόνο για να βάλει κάποιο σαδιστικό κάθαρμα σουηδικές ταινίες στην τηλεόραση του θαλάμου, ενώ εσείς δε μπορείτε να κουνήσετε ρούπι προς το τηλεκοντρόλ, και δεν υπάρχει κανείς εκεί να ακούσει τα χασμουρητά σας.
Ο πρώτος θεατής έφυγε για ύπνο στο εικοσάλεπτο - πιο πριν κοιμόταν εκεί δίπλα μας, εμείς αντέξαμε άλλη μισή ώρα.

















Η εικόνα είναι looping animated gif πεντάλεπτου αποσπάσματος της ταινίας

Μετά βάλαμε μια αμερικανιά απλή και απέριττη με το Billy Bob και την Patricia Arquette - μικρή θεά - ένα φόνο, λίγο ντεμέκ πολιτικό μήνυμα, ένα -κατά τα άλλα θεϊκό- chick with dick (ελπίζω ύμνος στα ειδικά εφέ, ειδάλλως πολύυυυυ κρίμα), μερικές εξυπνάδες και στο τέλος δικαίωση-γκόμενα-τέλεια. Αυτοί εκεί στο Χόλυγουντ μπορεί να είναι άπληστοι ακατέργαστοι μαλάκες, αλλά την αβαθή ψυχανάλυση την έχουν. Σου φτιάχνει τη διάθεση και σε στέλνει σπίτι σου.


Έχουμε και δουλειές ρε φίλε. Μέχρι ο χοντρός Σουηδός (πολλοί χοντροί στην ταινία, ο σκηνοθέτης προφανώς καταγγέλει τη σήψη και παρακμή της καταναλωτικής κοινωνίας στο γύρισμα του αιώνα, συμβολίζει τη συναισθηματική χονδρότητα και διάφορες τέτοιες αηδίες) να κάνει 12 λεπτά να κλείσει μια γαμημένη πόρτα, ο Αμερικάνος συνάδελφός του έχει πηδήξει, έχει στήσει 2 καυγάδες, έχει πει 14 εξυπνάδες, έχει εμπλακεί σε 4 διλήμματα όπου παρουσιάζει το ευπρόσβλητο της οποιασδήποτε ηθικής -πέραν αυτής του αρχιδαρά αλκοολικού που κατά βάθος καλό παιδί είναι- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΜΙΣΕΙ.
Αυτά είναι παρενέργειες του καπιταλισμού βέβαια, όπου ο σινεμάρχης σε θέλει ξύπνιο για να αδειάσει γρήγορα η αίθουσα ώστε να μπουν οι επόμενοι και να βγάλει κανένα dollar, ενώ οι Σουηδοί με το κράτος πρόνοιας και το πουτσόκρυο αφήνουν κανέναν άστεγο να κοιμηθεί όλη νύχτα στο σινεμά, με εισητήριο φτηνότερο από ξενώνα.

3.6.09

Do the Crime, Do the Time

Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις γιατί τα θεωρείς ανήθικα

Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις γιατί έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου να μην τα κάνεις

Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις γιατί η εμπειρία σου σου λέει ότι θα σου κοστίσουν

Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις για να αποδείξεις κάτι

Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις γιατί δε σε εμπιστεύεσαι


Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις γιατί σου έχουν μάθει ότι η ευτυχία είναι αμαρτία πληρώνεται


well... bring it on.

Πάλι το ίδιο θα έκανα, και με καλή διαγωγή και έναν καλό δικηγόρο αποφυλακίζομαι σύντομα.





Some people never go crazy,

What truly horrible lives they must live




είπε ο θείος Charles.



για να είμαστε δίκαιοι, και εσύ Charlie το γάμησες λίγο, έτσι?