21.5.11

"Με τον Κώλο του ghallas"

"Με τον Κώλο του ghallas"θα λέγεται το καινούριο reality που θα προβάλλει η ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη. Το reality είναι μία πανευρωπαϊκή παραγωγή της European Broadcasting Union και θα προβάλλεται σε 22 Ευρωπαϊκές χώρες, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και 8 χώρες της Αφρικής. Είκοσι αποτυχημένοι οικονομολόγοι θα κλειστούν σε ένα Chateau στη Γαλλική Ριβιέρα και κάθε βδομάδα θα παρουσιάζουν μία δέσμη μέτρων για την Ελληνική Οικονομία, ο καθένας σε τομέα που θα καθορίζεται με κλήρωση.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα καταψηφίζουν τον παίκτη που θεωρούν ότι είχε την χειρότερη απόδοση, ο παίκτης θα αποχωρεί διοριζόμενος σε διεθνή οργανισμό σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής και σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ οι εργαζόμενοι στον τομέα του θα απολύονται.

Ο νικητής θα λάβει τη χηρεύσασα θέση του Ντομινίκ Στρως-Καν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ο τελευταίος εναπομείνας κλάδος θα μεταταχθεί μαζικά στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο αρχικός τίτλος του reality ήταν "με τα λεφτά του ghallas" αλλά άλλαξε μετά από παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η απόφαση της Επιτροπής ανέφερε πως "Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες της το δικαίωμα στα ευρώ τους, το ξόδεμα των οποίων αποτελεί ύψιστη έκφραση της προσωπικότητάς τους και απολαμβάνει απόλυτη προστασία, ο τίτλος κρίνεται συνεπώς προσβλητικός". Η Μητρόπολη Πειραιώς τον είχε χαρακτηρίσει "βλασφημία και όνειδος" και είχε απειλήσει να απόσύρει την ευλογία της από την κρατική προπαγάνδα, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι τέτοιες κινήσεις δημιουργούν ανησυχία στις αγορές. Μετά την αλλαγή του επίμαχου τίτλου, τα spreads υποχώρησαν στις 2100 μονάδες, ενώ την επόμενη γαμήθηκαν και έκλεισαν στις 2800.

Υπολογίζεται ότι με το πέρας του παιχνιδιού το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει μειώσει τους υπαλλήλους του κατά 65% και τρεισήμιση εκατομμύρια συνταξιούχοι θα έχουν αποβιώσει ελευθερώνοντας σημαντικούς πόρους για επενδύσεις.
Στη Γερμανία.
Παράλληλα, οι εικόνες από την Ελλάδα αναμένεται να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανακοπή του κύματος μεταναστών από Αφρική και Ασία.

Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία με την Deutsche Telekom που έχει αναλάβει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, και την Ελληνική Αστυνομία.

Κριτές, οι γνωστοί σε όλους εκπρόσωποι της Τρόϊκας και ένας guest star-έκπληξη κάθε βδομάδα, από το χώρο του θεάματος.

εντάξει μωρέ, συμβαίνουν αυτά ...το ονοματάκι σου είπαμε?

de profundis

Ίσως η πιο επιβεβλημένη στιγμή για να μιλήσεις, είναι όταν μία πράξη σου παίρνει τη χειρότερη δυνατή τροπή."

"Γιε μου" φώναξε ο Alois μόλις είδε το μωρό τυλιγμένο στα μαυροκοκκινόλευκα φασκιά του.

μια τέτοια φάση.

"Καταβάλαμε, στις συζητήσεις, μας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το χτύπημα να αφορά μόνο τον προφανή στόχο: την αστυνομία [...] Ακριβώς για να μην εμπλακούμε με την Λαϊκή Αγορά. Το μόνο που αυτή προσέφερε, ως ευκαιρία, στους ανθρώπους που αντιπαρατίθενται ευθέως μπροστά σε ένοπλους, ήταν η κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλεί στους γύρω δρόμους και η δύσκολη προσέγγιση εποχούμενων μπάτσων στο σημείο. Επουδενί δεν χειριστήκαμε τη Λαϊκή Αγορά ως θέατρο πολεμικών συγκρούσεων.[...]

πάλι καλά

Πυρπολήσαμε [...] καταστρέψαμε [...] Τοποθετήσαμε [...] πυροδοτήσαμε [...] δίχως όμως να το ρίξουμε στο εσωτερικό του, θέτοντας έτσι ανθρώπους σε κίνδυνο."

και λέω που το 'χω ξαναπετύχει...



"Πάντως, παίρνουμε όλα τα μέτρα για να αποτρέψουμε παράπλευρες απώλειες, δηλαδή να βομβαρδίσουμε κατά λάθος αμάχους"



α, εκεί...

"Το τραγικό σφάλμα ήταν ότι λανθασμένα θεωρήθηκε πως η φωτιά της μηχανής στη Χ. Τρικούπη δεν θα μπορούσε να επεκταθεί στους πάγκους της Καλλιδρομίου, λίγα μέτρα μακριά. Και όντως, έτσι θα ήταν αν δεν είχε συμβεί το ασύνηθες γεγονός της έκρηξης του ντεπόζιτου."

το γαμημένο ιμπεριαλιστικό ντεπόζιτο. Έτσι είναι αυτές οι σκατομηχανές των σκατόμπατσων, αντιδραστικές και αντιλαϊκές μέχρι τελευταίου μπουζί. Με τις παρέες που κάνουν...

"Ως πολιτικά υποκείμενα φέρουμε ακέραια την ευθύνη της πράξης μας και των τραγικών συνεπειών της για τον σοβαρά τραυματισμένο εργαζόμενο, όντως ριζικά και αξιακά αντίθετοι σε κάθε λογική παραπλεύρων απωλειών."

αν μη τι άλλο, γενναία ενέργεια η ανάληψη της ευθύνης από τους... κάτσε, που υπογράφουνε?

δε μπορείς να αναλαμβάνεις ΕΥΘΥΝΗ (με κεφαλαία και μάλιστα στις πραγματικές της διαστάσεις, ανόητε) χωρίς να λες ποιος σκατά είσαι. Τι ακριβώς σημαίνει αναλαμβάνεις ευθύνη? ότι προσφέρεσαι να υποστείς τις συνέπειες? να μπεις φυλακή για βαριά σωματική βλάβη (στο αισιόδοξο ενδεχόμενο), να πας να βρεις τον άλλο που χαροπαλεύει και τους δικούς τους και να τους πεις "εγώ το έκανα", να βγεις στα Εξάρχεια και να πεις στους κατοίκους "παιδιά εμείς εδώ κάνουμε αγώνα, και προσπαθούμε να προσέχουμε, αλλά να τις προάλλες κάψαμε τους ανθρώπους, αλλά και πάλι θα προσέχουμε"?

το μόνο που λες είναι "ε... σύντροφοι, αφήστε, δεν ήταν προβοκάτσια, μαλακία μας ήταν, κόψτε λίγο γιατί αισθανόμαστε αμήχανα".
που και πάλι μπορεί όποιος θέλει να θεωρήσει ότι και η ορφανή επιστολή είναι προβοκάτσια (δεν ξέρω ακριβώς τι παίζεται στο indymedia, προτιμώ τη wikipedia), κοινώς παπάρια.

[...]ακέραια την ευθύνη [...]

όχι, δεν την αναλαμβάνεις ακέραια βλάκα. τη μοιράζεσαι με την Κακιά Την Ώρα που έκανε το γαμημένο το ντεπόζιτο να σκάσει. Αν θέλεις να την αναλάβεις ακέραια, βγες και γράψε "κάνουμε πόλεμο με τους μπάτσους και είστε σε εμπόλεμη ζώνη. Πάρτε τα μέτρα σας γιατί παίζει να σας πάρουν ξώφαλτσες". Και τράβα παραδώσου γιατί εγκλημάτισες κατά τη συνείδησή σου, σε αντίθεση με το κάψιμο των περιπολικών που δεν το θεωρείς έγκλημα και δέχομαι ότι δε θεωρείς ότι πρέπει να τιμωρηθείς γι'αυτό, για να έχεις μούτρα την επόμενη φορά που οι μπάτσοι θα σακατέψουν κάποιον, να ζητάς να βρεθούν οι ένοχοι και να δικαστούν και να φέρουν οι μπάτσοι διακριτικά. Αλλιώς συνεχίστε να κυνηγιέστε όλοι οι πύρκαυλοι χέστηδες μεταξύ σας για να ξεκαυλώνετε και αφήστε τις μαλακίες περί ευθύνης.

και μην ξεχάσεις την επόμενη φορά να υπογράψεις από κάτω να ξέρουμε ποιος μας μιλάει

"Ε.Ο. Η Κακιά Η Ώρα"

17.5.11

Ρήσεις μεγάλων ανδρών

"Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγωδία, ο θάνατος εκατομμυρίων είναι στατιστική"
- იოსებ ბესარიონის ძე სტალინი *

"Το γαμήσι με το ζόρι μιας γυναίκας είναι έγκλημα, το γαμήσι με το ζόρι μιας χώρας είναι δημοσιονομική προσαρμογή"
- DSK



* misattributed.

και δε μου κόλλαγε από την αρχή... Μόνο ο Τσώρτσιλ τα πέταγε έτοιμα για μπλουζάκι.
ή ρόμπα μπάνιου.

13.5.11

FaceBook'd

«Μια υπηρεσία, όσο δημοφιλής και αν είναι, είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να ανασυσταθεί από την αρχή, παρά να λειτουργεί με ιδιόμορφο καθεστώς και με συντεχνιακή συγκάλυψη κρουσμάτων αυθαιρεσίας, βίας και κατάχρησης εξουσίας»

«Μια υπηρεσία, όσο δημοφιλής και αν είναι»

«Μια υπηρεσία, όσο δημοφιλής και αν είναι»

Μα ποια υπηρεσία να είναι αυτή?? Να είναι το Skype? Μήπως είναι το youtube? βρε άτιμο, μήπως το youporn? Μήπως η υπηρεσία ασφάλισης κινητών "G Insurance"? Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο?

«έκανε λόγο για μονάδες πρώτης γραμμής που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες και επιχειρούν με πεζές περιπολίες»

οι Ατενίστας? όχι, αυτοί έχουν ποδήλατα... η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ?

(σήμα από το κοντρόλ)

όοοοοοχι! Η Ελληνική Αστυνομία! τι μαλάκας είμαι, αλλα είπε και αυτά περί συντεχνιακής συγκάλυψης και κατάχρηση εξουσίας στο τέλος και με μπέρδεψε.

Πόσο δημοφιλής είναι τελικά η ΕΛΑΣ? εγώ, λίγο με τη δουλειά, λίγο με κάτι χόμπυ που ασχολούμαι

(εδώ με τα μωβ, δίπλα είναι η μαμά μου)

έχω χάσει επαφή με την κοινωνία. Σκέφτηκα να την ξαναβρω στα γρήγορα εκεί που τη φυλάγει όλος ο κόσμος, στο Facebook. Και έβαλα Ελληνική Αστυνομία, για να δω πόσους φίλους έχει!

Σε πρώτη φάση, διέκρινα ένα οργανωτικό θέμα

Πέρα από τη ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς, που διαχωρίζει εύλογα τη θέση της, και τα δύο προφίλ για τα ΜΑΤ (πρέπει να είναι οι πράσινοι και οι βένετοι μπλε, σαν τους Πάουερ Ρέινζερς) οι άλλοι γιατί σκόρπισαν έτσι?

Μετά διέκρινα μια κακοήθεια, έτσι σκατόψυχος που είμαι

και μετά αμολύθηκα να μάθω γιατί τελικά έγινε τόσο δημοφιλής αυτή η υπηρεσία. Από την πρώτη Ελληνική Αστυνομία έμαθα τα εξής ενδιαφέροντα:

"Η Ελληνική μοιράζεται με όλους μόνο κάποιες πληροφορίες του προφίλ της. Αν γνωρίζετε το χρήστη Ελληνική, προσθέστε τη ως φίλη ή ρουφιανέψτε σε τετραψήφιο"

λογικό, και αναμενόμενο να πω την αλήθεια. Μετά περνάμε στην Ελληνική Αστυνομία (Ελληνικό Αρχηγείο) που έχει έναν φίλο, αλλά καλό. Τον Spuro Pap. που εργάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ. και δε μας λέει κάτι άλλο. Μάλλον οι μπάτσοι τρώνε πόρτα στο LinkedIn. Απαράδεκτο.

Προχωράμε στην Ομάδα ΔΕΛΤΑ. δε με απογοήτευσε. Φωτογραφία ο πιο σκληρός παγωτατζής του L.A. (λεκανοπέδιου αττικής) με γκράφιτι από πίσω, τα γκράφιτι τα έκανε ο ίδιος δυο μήνες πριν προσληφθεί που ήταν σε άλλη φάση πάπια-φράχτης-50 cent-Ατρόμητος. Η πάπια έμεινε. 3631 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει (μπορώ να έχω μία εκτίμηση της δύναμης της ομάδας Δέλτα? μαζί με τις γκόμενές τους), αυτής πάντως της αρέσει η ομάδα ΔΙΑΣ (γιατί τους δανείζουν τις μηχανές τους όταν βγάζουν τις γκόμενες εκτός Μπουρναζίου), δε βλέπω τίποτα για τους Ζητάδες όμως και οι κακές γλώσσες λένε διάφορα. Ο τοίχος προσεγμένος, όχι όσο ο άλλος με τα γκράφιτι, αλλά και link σε ζόρικο άρθρο του στόχου, και βαθύς προβληματισμός


(όταν έλεγα να μετρήσουμε και τις γκόμενές τους...)

Μετά από κανένα τέταρτο κατάφερα να ξεκολλήσω από τη μαγεία της Δέλτα, αν και έχω ήδη αρχίσει σοβαρά να ψάχνω παπάκι, και πέρασα από τον μοναχικό ΜΑΤ. Ο ΜΑΤ όμως μοιράζεται με όλους μόνο κάποιες πληροφορίες του προφίλ του. Όπως την άποψη που έχει για τις μανάδες τους, πόσο ζυγίζει το γκλομπ του και ότι θέλει να τα πάρουνε ρε οι πούστηδες.

Η Άμεση Δράση μας καθησυχάζει ότι κυκλοφορεί κανονικότατα από αύριο Πέμπτη ο Στόχος (ετεροχρονισμός) και έχει και ένα ΕΠΕΙΓΟΝ!!! παρακάτω για το Legilize. Ελπίζω να προλάβαν τα χειρότερα και να μη μαστούρωσε κανένας δωρεάν. Επίσης, ο Χρίστος Κούκος ρωτάει ποιο είναι το όριο κιλών για τη σχολή αστυφυλάκων, και ο Θωμάς απαντά μάλλον ενοχλημένος ότι δεν έχει.

Must για κάθε φίλο της Team Knight Rider το προφίλ της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών που σταυρώνουν αποφασιστικά τα χέρια κάτω από τον ουρανό της Αλαμπάμα.

Θα τελειώσω συμφιλιωτικά, γιατί όλοι θηλαστικά είμαστε, με τη ΔΙ.ΑΣ. Καρδίτσας, το σοφό της motto "Προσέχουμε για να έχουμε" και την εύψυχη δήλωση του Κορνήλιου "και εμένα μου αρέσουν οι ένστολοι".

Εγώ πάντως απόψε θα κοιμηθώ πιο ήσυχος...

News Bulletin

Ξεκίνησε την εκποίηση δημόσιας περιουσίας η κυβέρνηση, με τα τρία τελευταία post μου. Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, είμαι δημόσιος υπάλληλος με αποκλειστικό αντικείμενο αυτό το blog, το οποίο και είναι περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου. Εξ' ου και το header με τον υπερκομματικό Οξαποδώ.

Τα 3 τελευταία posts εκτιμάται ότι θα αποφέρουν περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αγοραστές φημολογείται ότι είναι Σαουδάραβες πρίγκηπες που θα τα χρησιμοποιήσουν για να μάθουν ελληνικά σε πολιτικούς κρατούμενους.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αποδίδουν την εξαφάνιση των posts σε άλλους λόγους, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τις φήμες ως "κακοπροαίρετες, υστερόβουλες, αστείες και άντε-μην-πω-τι-άλλο".

12.5.11

Follow-up

καλό είναι κάθε τόσο να ανατρέχουμε κάθε τόσο στα γεγονότα και τις δηλώσεις, για να βάζουμε πράγματα και πρόσωπα στη σωστή θέση. και να το κάνουμε δίκαια, και στα καλά και στα κακά, αλλιώς γινόμαστε μίζεροι, δυσάρεστοι, δυσκοίλιοι και μαλάκες. Το πρόβλημα με αυτήν την κυβέρνηση είναι ότι όλοι θυμούνται κάποιες κάπως άτυχες στιγμές της, τύπου "λεφτά υπάρχουν", "η Ελλάδα θα γίνει Δανία", "καταργείται η χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ", "δεν υπάρχει ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ" κλπ, αλλά κανείς δε θυμάται τις καλές στιγμές της.

Ούτε δέκα μέρες δεν έχει από την ανακοίνωση μέτρων για την επιστροφή των Αθηναίων στο κέντρο, και τα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη από σήμερα.



Συγκέντρωση στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης, στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 2.000 άτομα.

[...]

Όπως έλεγαν οι διοργανωτές, στην κινητοποίηση συμμετείχαν άτομα που είχαν έρθει από διάφορα σημεία της Αττικής.

[...]

Μετά τα επεισόδια, 13 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό, όλοι με ελαφρά τραύματα λόγω των επιθέσεων εναντίον τους στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας.



επιτέλους, συμπολίτες μας, άνθρωποι με κοινές αξίες, άνθρωποι που μπορείς να αλλάξεις μια κουβέντα, να του χαμογελάσεις και να του πεις ένα "συλλάψιες ὅλα καὶ οὐχ ὅλα, συμφερόμενον διαφερόμενον, συνᾷδον διᾷδον, καὶ ἐκ πάντων ἓν καὶ ἐξ ἑνὸς πάντα." και να λουστείτ αντάμα στο αρχαιοελληνικό φως



Λουλούδια ανθίσαν στο κέντρο...

not funny anymore


θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Ινδούς. Δεύτερο λάστιχο που μου τρυπάει μέσα στη βδομάδα, τρίτο σε ένα μήνα, πέμπτο όλη τη σεζόν, από το Φθινόπωρο. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

1) κάποιος θέλει το κακό μου.

στην οποία περίπτωση είμαι πλέον καλυμμένος, αφού το ανέλαβε ο


σε συνεργασία με τον Πητ Παπαδάκο,. Σε συνδυασμό καλού μάγου-κακού μάγου, υποσχέθηκαν να σακατέψουν στην καρπαζιά την πνευματική υπόσταση του οχτρού μου. Πληρωμή άμα τη παράδοση του μπλαβιασμένου τομαριού της εν λόγω πνευματικής υπόστασης.

β) βρέχει καρφιά στη στράτα μου

σε αυτήν την περίπτωση, η μόνη λύση είναι να προσαρτήσω ένα μαγνητικό ανιχνευτή στην Africa. Μιλάω ήδη με το Σίσεκ στο πάρκο στη δουλειά για την προμήθεια ενός πολωνικού ανιχνευτή ναρκών και με το συνεργειά μου για την εγκατάσταση. Αν δεν κάτσει, θα πρέπει να πάρω κάτι της Touratech που θα κάνει 99 φορές παραπάνω γιατί μπαίνει και σε BMW.

πάντως το παιδί στο βουλκανιζατέρ με έχει ανακυρήξει ήδη σε πελάτη της χρονιάς και θα με τιμήσει στα εγκαίνια κοτετσιού που φτιάχτηκε μόνο με τα καρφιά που έχει βγάλει από τα λάστιχά μου.

6.5.11

ΟΣΕ

In demonology, Ose is a Great President of Hell, ruling three legions of demons (thirty to other authors, and Pseudomonarchia Daemonum gives no number of legions).

τα έλεγε η κυβέρνηση για τον ΟΣΕ, και εμείς τα άπιστα βόδια δεν την πιστεύαμε. Ευτυχώς ο άγιος Γεώργιος ο Χρεωφόρος είναι εδώ για να κατατροπώσει το κτήνος.


η ορμητική του επίθεση έχει πλήξει ήδη βάναυσα το Εξάμβλωμα της Αποκαλύψεως, όπως ανακάλυψα τις προάλλες που έψαχνα ο βλάσφημος δρομολόγια στο τελευταίο π.Χ. (προ Χρεωκοπίας) θαύμα του Πασοκ, τότε που θα μας έκανε Δανία, πριν το καλοσκεφτεί και αποφασίσει να μας κάνει Τανζανία, όταν έβγαζε όλη την Ελλάδα στο διαδίκτυο, πριν τελικά καταλήξει να μας βγάλει στο κλαρί.

Τον δικτυακό τόπο του ΟΣΕ
(επιβλητική και δυσοίωνη μουσική παρακαλώ, Carmina Burana π.χ. που μου ήρθε αυθόρμητα και ανεξήγητα στο κεφάλι)

τα πράγματα φάνηκαν κάπως ζόρικα από την αρχή


κάποιος λιγότερο εύψυχος και αισιόδοξος θα τα παρατούσε από εδώ. Όχι εγώ όμως.

ναι, το ξέρω, δε διαβάζεται. κάντε κλικ στην εικόνα και θα λάμψει το μάτι σας.

τα παιδιά κράτησαν το λόγο τους, στις 5/5 το απόγευμα που μπήκα εγώ, οι ταχύτητες απόκρισης ήταν εξωπραγματικές. Όλες οι αναζητήσεις μου απαντήθηκαν σε λιγότερο από δευτερόλεπτο. Ήταν πραγματικά στιγμές επαγγελματικής ταπείνωσης.

πατάω το κουμπί... και ΤΣΑΚ! Ιντερνέτ και μέλλον, μεγάλο πράγμα...

εντάξει, δεν πτοούμαστε... είμαι ταξιδευτής εκ συνειδήσεως, ας πάρω ένα τρένο μέχρι τη Λάρισα και μετά θα κάνω auto stop σε μπάτσους από διόδιο σε διόδιο, θαυμάζοντας την ελληνική ύπαιθρο άσφαλτο


χμμ... ένα μικρό προδοτικό ρήγμα απογοήτευσης εμφανίστηκε στην καταραμένα αγέρωχη αισιοδοξία που με συντροφεύει αδιάλλειπτα από τη μέρα που πήραμε τους Ολυμπιακούς.
Θυμήθηκα γρήγορα όμως ότι η χώρα είναι σε φάση που ενδυναμώνει το διεθνές προφίλ της και προβάλλει την αξιοπιστία της. Παίρνω το τρένο για τα ξένα, και πηδάω στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε η εφευρετικότητα δεν είναι η αρετή που έκανε τον Έλληνα Άρχοντα του Γαλαξία?


δε δέχομαι να νικηθώ έτσι εύκολα... θα είχα γίνει ένας από τους κορυφαίους τετρατριχοτόμους της γενιάς μου χωρίς επιμονή και πίστη? θα πάρω τρένο, ακόμη και αν είναι για ένα γαμημένο χιλιόμετρο ρε πούστηδες!

όχι ρε πούστη μου! να πάει να γαμηθεί και η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα. Στο Κατάκωλο θα πάω ρε να κάνω και μπανάκια και να γευτώ παλαιοελλαδίκο πολιτισμό και φιλοξενία


χμμμμφφφφφγκρρρρρρρ...

πήρα επιτόπου τηλέφωνο στον ΟΣΕ για εξηγήσεις. Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι και μου εξομολογήθηκαν ότι έχουν θέματα συνδεσιμότητας με τον Sql Server από τότε που ο DBA του Οργανισμού πήρε μετάταξη ως νυχτοφύλακας στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων. Να μην ανησυχώ όμως, γιατί κατάφερε να κλείσει μία συμβασούλα έργου, ένεκα ενός θείου του που ως καφετζής σέρβιρε χρόνια την τοπική οργάνωση του Πασόκ στην Αλίαρτο, και μόλις ο Δήμος Άνω Λιοσίων ολοκληρώσει το δωρεάν ασύρματο μητροπολιτικό του δίκτυο, όλα θα ξαναγίνουν όπως παλιά.

κλείσαμε το τηλέφωνο με την κοινή ευχή να καταφέρει η κυβέρνηση να πουλήσει τον ΟΣΕ στους γερμανούς πριν καταλάβουν ότι δεν υπάρχει. Φήμες λένε ότι τον πάμε πακέτο με συμφωνία για παραθαλάσσια οικόπεδα στην Ατλαντίδα

3.5.11

Τι γαμάτα περνάμε!

σύντομη αποδελτίωση (ψιλοψείρισμα) των νέων της ημέρας:

1. Osama's dead babe, Osama 's dead.
τρομερός σχολιασμός στο tvxs, που με κάνει να απορώ για το Δαρβίνο και τη φυσική επιλογή. Αφού ο ανθρώπινος εγκέφαλος δε χρησιμοποιείται τόσα χρόνια, γιατί δεν απορρίπτεται? Μετά το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα. Απορρίπτεται, απλά με τους νωχελικούς αλλά αυστηρούς ρυθμούς της φύσης. Είμαστε σε χαζό δρόμο πάντως

2. Η Ελλάδα ζητά περίοδο χάριτος για το χρέος.
Γαμησιάτικα στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

3. Μέτρα για την επιστροφή των Αθηναίων στο κέντρο αποφάσισε η κυβέρνηση.
Κουφάλες επαρχιώτες της Αττικής, θα κατεβαίνετε πάλι από τα χωριά σας στην Πολιτεία και τη Φιλοθέοι με τις κότες παραμάσχαλα και θα σας σνομπάρουμε από τα αργιλεδάδικα και τις καντίνες μας για το γλωσσικό σας ιδίωμα, που δεν θα ξέρετε chic greekistanic του κέντρου.
Μου αρέσει το κομμάτι που λέει "παροχή κινήτρων σε νέα ζευγάρια προκειμένου να κατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας". Αν το "νέα ζευγάρια" πήγαινε και για ομόφυλα ζευγάρια βάσει εκείνου του έρμου συμφώνου συμβίωσης που πρέπει να έχει πιάσει σκώρο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το Γκάζι θα γινόταν η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στον πλανήτη, μπροστά από την Κυψέλη. Έτσι συντηρητικά που κατέληξε το πράγμα, μάλλον απλά θα διώξουν τις πουτάνες παραέξω. Είναι και αυτό ένα κίνητρο για το ζευγάρι.

4. Στο αυτόφορο οδηγήθηκε γιατρός για ράντζο στο νοσοκομείο.
Γιατί, δικό του ήταν? όχι το ράντζο, το νοσοκομείο. Ή είχε κλεισμένες τις σουΐτες στην εντατική για μια παρέα φίλους του που θα πήγαιναν σε bachelor και τον είχαν ειδοποιήσει ότι θα γίνουν διαστημόπλοια και να τους περιμένει?
λες να ζήτησε το κατιτίς του? τι να πω, παίζει κιόλα, αλλά ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. Τι να κάνει? Να πάει στα ΙΚΕΑ να πάρει το σετ κρεβατοκάμαρας Sultan Sicko με τιμολόγιο του νοσοκομείου?
Κοίτα που φτάσαμε, να σκεφτόμαστε να δώσουμε δίκιο και στους γιατρούς. Anyway, θα ρωτήσω το Μπάμπη που θα ξέρει.

5. Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Αλεξάνδρας
Το ακούσαμε από το μπαλκόνι του Χαβιέρ, και προς στιγμήν πιστέψαμε ότι η Ελλάδα έστειλε το τρίτο ( και το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο που ήταν μικρότερα) διαστημόπλοιά της σε τροχιά. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι που είπε και ο Επίκουρος. Φαντάζομαι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι λύσανε τα υπαρξιακά τους και βρήκαν τη Φώτιση.

6. (το καλύτερο)
"
Να μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία ζητούν με αιτήσεις τους οι 300 αστυνομικοί που ανήκουν στην ομάδα ΔΕΛΤΑ της Ελληνικής Αστυνομίας, καταγγέλλοντας ότι δέχονται εσωτερικό «πόλεμο» από την ομάδα ΖΗΤΑ [...]Υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η υπηρεσία τους υποβάθμισε την ομάδα ΖΗΤΑ"

να 'στε καλά ρε παιδιά, ότι γράμμα και να 'στε, έσκασε το χειλάκι μου και σήμερα. ψάχνοντας να θυμηθώ τι παπιά καβαλάν αυτοί οι ένστολοι δαίμονες της ασφάλτου, πέφτω στην εξής ατάκα στο αξιότιμο δικυκλιστικό forym mybike.gr

"Άντε, να βγάλουν στο σφυρί τα κρυπτονάκια, να πάρμουμε κι εμείς κανένα!!! :_zeppelin: "

πόσο μου λείπουν οι μέρες μου των μοτοσυκλετιστικών forum... λιγότερο πάντως από τις μέρες του RPG.

και ένα old-time classic:

«Εκτός εποχής γρίπης» βρίσκεται πλέον η Ελλάδα αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ


την θυμάστε αυτήν? την πωςτηλέγανε... RCPO? R2D2? όχι, H1N1! 179 νεκροί στην Ελλάδα Δεν κατάφερα να βρω πόσοι ήταν πέρισυ. Περίεργο με τόσο πρήξιμο που είχαμε φάει, αλλά θυμάμαι να μας ανακοινώνουν νεκρούς κάθε δυο μέρες. Και τους ίδιους ξανά άμα είχανε κεσάτια. φέτος ούτε σχολεία κλείσανε, ούτε μάσκες αγοράσαμε, ούτε οι πολιτικές συγκεντρώσεις απαγορεύτηκαν, ούτε τα ασανσέρ καταργήθηκαν και τα εμβόλια που μας μείνανε από πέρισυ δε βρίσκουμε ούτε κάποιον πάτο να τα καρφώσουμε.

η πραγματική πουστιά είναι πάντος ότι αυτό για τα σχολεία και τα καθημερινά θύματα τα είχα γράψει πριν πετύχω το άρθρο από το βήμα, αλλά ποιος να με πιστέψει τώρα...


ουδείς προφήτης στον τόπο του