27.3.13

πότε μπήκε η άνοιξη ρε;

Βασική αφορμή για αυτό το post ήταν να δηλώσω ότι θα ξαναβάλω word verification στα comments γιατί τελευταία με spamαραν ανελέητα. Και το πρόβλημα δεν ήταν το spam αυτό καθεαυτό, μεροκάματο βγάζουν στο φινάλε τα παιδιά, αλλά ότι μου υπενθύμιζαν κάθε τόσο ότι δεν έχω ποστάρει όλο το '13 και με έπιανε το παράπονο.

Αντί γι'αυτό, αποφάσισα προς το παρόν απλά να ποστάρω και αφήνω το γεμάτο όπλο στο τραπέζι (μαμά πρόσεχε στο ξεσκόνισμα).

Το βασικό θέμα που με βασανίζει αυτόν τον καιρό -πέρα από αυτόν τον καιρό- είναι βέβαια το μέλλον των καταθέσεών μου. Μετά από εντατικούς γύρους εξαντλητικών διαπραγματεύσεων, το συμβούλιο των οικονομικών μου εμπειρογνομώνων κατέληξε πως η καλύτερη λύση εν όψει της επικείμενης κατάρρευσης του ευρώ, του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και, ενδεχομένως, του ταλαιπωρημένου μου στρώματος, είναι να τα κάνω χρυσό και να τα βάλω στον κώλο μου.
Δοκιμασμένο και εν μέρει λογοτεχνημένο , από όπου θα βγάζω μόνο για να πάρω κάτι να φάω. Βλέπουμε λοιπόν δύο δημοφιλείς εκδοχές του αρκτικόλεξου ATM να συγκλίνουν. Such are the wonders of contemporary living.




Δεδομένου του ύψους τους δε, ευτυχώς δε θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρό ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά.

Χαιρετώ σας, καλό καλοκαίρι, εγώ περνάω τέλεια, εύχομαι ομοίως και δι υμάς.