26.4.14

Friday Night 3am

Παρασκευή

τρεις και τέταρτο το βράδυ

η φάση σου είναι να δέχεσαι μπροστά στην οθόνη στο pc


χρόνια πολλά Prajwal, όποιος και αν είσαι. Δε γαμεί;


Ο Prajwal


Sorry, αλλά δεν έχω ιδέα πώς τα πας με SQL Server, MySQL IIS Apache ή Web Applications για να σε κάνω endorse, αλλά για λίγο με γαργάρησε η ιδέα του να βάλω στο Type another area of expertise crazy parties8.4.14

Ίντερ - Άξιον ( 0 - 0 93' )

λοιπόν, τώρα που μείναμε 2-3 εδώ μέσα που να επισκεπτόμαστε το blog πάνω από μια φορά το μήνα, και δεν είμαι καν σίγουρος ότι είμαι και εγώ σε αυτούς, ήρθε η ώρα της πρώτης πραγματικά διαδραστικής στιγμής αυτού του blog.

Μέχρι τώρα γράφω εγώ μαλακίες, και άντε να έμπαιναν ένας δυο άνθρωποι, συνήθως όσοι τους χρωστούσα και μου έκαναν μία κομψή νύξη ότι δε με ξέχασαν, να πετάξουν μια κουβέντα. Αυτό τέρμα, που έλεγε και ένας άλλος και τον κάνανε πρωθυπουργό, οπότε καλό θα 'ναι.

Ήρθε η ώρα να βάλεις το ίντερ στό ίντερνετ, και το αποσμητικό δίπλα σε μια σοκολάτα.

Καλοκαίρι έρχεται, πρέπει να μπούμε σε mood.κοκτέηλ
Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου, μπορεί να το πίνει η γιαγιά σου, μπορεί μόλις να το εμπνεύστηκες,

μπορεί να διαβάσεις το post αύριο το πρωί με το χέσιμο ή σε 200 χρόνια ψάχνοντας στο google πώς να πληρωθείς μαγνητική από το ΤΣΜΕΔΕ,

μπορείς να το αφήσεις ανώνυμα αν είσαι κότα, ή επώνυμα να μου θυμήσεις πόσα σου χρωστάω


αλλά αν διαβάσεις το post πρέπει να στείλεις ένα cocktail, αλλιώς θα σου έρθει πολύ δυσοίωνο και θανατερό και κακόγουστο chain mail που θα πρέπει να προωθήσεις σε 10 γνωστούς και πρώην φίλους σου ασφαλιστές.υγ. αν τα πάτε πολύ καλά, μπορεί να πάρω και ξύδια και αν μαζευτούμε να πιούμε τα καλύτερα
και το χειρότερο

Περί αποχής

όχι από το blog, για την οποία έχω διατάξει ΕΔΕ,
όχι από το σεξ, για την οποία την έχω καταβρει με το κιλίκιο που μου άφησε ένας καλόγερας opus deiστής couchsurfer ( μια βδομάδα έβγαζα τις πινέζες από τον καναπέ )

αλλά για την αποχή από τις προηγούμενες ( και τις επόμενες ) εκλογές. Σόρρυ για το σοβαροφανές factual post, αλλά έχω βαρεθεί να ψάχνω πάλι τα στοιχεία κάθε φορά που κάποιος ισχυρίζεται ότι καλά πάθαμε στις προηγούμενες εκλογές γιατί δεν κατεβήκαμε να ψηφίσουμε.
Καλά πάθαμε επειδή τα βόδια ψηφίσαμε τα βόδια που ψηφίσαμε.

To the point...

Οκ! οκ!

Λοιπόν, "επί συνόλου 9.947.876 εγγεγραμμένων ψήφισαν 62.49%", ήτοι 6.758.000 περίπου (thumbs up στο ΥπΕσ για το geeky url, ούτε η google δεν το κάνει index σωστά)

10 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι σε μια χώρα... ούτε 11 εκατομμυρίων. Άμα την έχεις τη δημοκρατία στο DNA σου...

Πάμε ΕΛΣΤΑΤ και σκρολλάρουμε γρήγορα γρήγορα στην 6η σελίδα. Συνολικός πληθυσμός, 10.815.197.

Πεταγόμαστε γρήγορα γρήγορα στη σελίδα 8, όπου διαβάζουμε ότι από τους 10.815.197, οι 911.929 είναι αλλοδαποί, και δεν έχουν φυσικά δικαίωμα ψήφου αφού τη δημοκρατία δεν την έχουν στο DNA τους. Μένουν σκάρτοι 9.903.268 απόγονοι του Περικλή, του Μεγαλέξανδρου και του Γιοβάν Τσαούς.
Μόλις 44 χιλιάδες λιγότεροι από τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.

Γερασμένη χώρα είμαστε, μέχρι και εμένα έχουν αρχίσει να ασπρίζουν και οι συνάψεις μου, αλλά στον ίδιο κατάλογο, πίσω στη σελίδα 6, βλέπουμε ότι στις ηλικίες 0-19 (γιατί όχι 18 και με τυραννάτε ρε καριόληδες;) έχουμε 2122314 μικροί ανθρώποι. Αν υποθέσουμε ότι αυτοί οι ξένοι δεν έχουν τηλεόραση και γεννοβολάνε πιο πολύ από τον Έλληνα, και τους δώσουμε ένα 10% από αυτά τα μούλικα, μένουν 1.900.000 περίπου μικροί τσολιάδες και μπουμπουλίνες (ΜΠΟΥ!)

Μας μένουν περίπου 8.000.000 ψοφοφόροι, και δεν κάθομαι να υπολογίσω το κύμα μεταναστών ΑΠΟ την Ελλάδα την περίοδο 2011-2012.

Κάνοντας μία περίπλοκη διαίρεση, 6.758.000 / 8.000.000, καταλήγουμε σε μία αποχή 15.5%

Και πάλι σκατά τα κάναμε.

Υγείες.