8.11.11

Καλύτερα σώγαμπρος

Παρά το άνοιγμα του επαγγέλματος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, το οποίο περιλήφθη εσχάτως στους όρους για την εκταμίευση της 6ης δόσης, δεν παρατηρείται το αναμενόμενο ενδιαφέρον. Φαβορί ο Λουκάς Παπαδήμος, άνθρωπος μέσα στα πράγματα με το απαιτούμενο κύρος για να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους, αφού αυτός τους έδωσε τα κωλομπαρεμένα στατιστικά που μαγείρεψαν με το Σημίτη για να μη ντρέπεται ο κοντός που θα πρέπει να κάνει συνάλλαγμα όταν πηγαίνει στις Βρυξέλλες. Χάρη στον Κύριο Παπαδήμο μας κράζει όλος ο πλανήτης κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και τα λοιπά. Κελεπούρι χάσαμε.

Μετά την άρνηση Παπαδήμου, εθνική απόγνωση προκάλεσε η άρνηση και του Νικηφόρου Διαμαντούρου (ποιανού???) να σώσει τη χώρα, και μαζί της τον πλανήτη ολόκληρο. Ειλικρινά δεν το χωράει το μυαλό μου ότι αποφάσισε να μείνει στο Στρασβούργο με ωραία κρασιά και ζεστά κρουασάν παίρνοντας καμιά εικοσαριά χιλιάρικα για να ασχολείται με τα παράπονα του Βέλγου τροχονόμου που η υπηρεσία δεν του αντικαθιστά το φθαρμένο λουράκι του κράνους του, Λιθουανών φιλόζωων χορευτριών για την απουσία σάουνας για σκύλους στο Βίλνιους και της γυναίκας του που θέλει Παρίσι, αντί να έρθει εδώ να τον βρίζουν 10 εκατομμύρια έξαλλοι Βαλκάνιοι τους οποίους θα πρέπει παρεμπιπτόντως να ξεπουλήσει.

Το τρίο στούτζες εκεί έβγαλε πραγματικό άσσο από το μανίκι του. Τον μοναδικό, λατρεμένο, εκθαμβωτικό... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ!!! Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, αφού μέχρι τώρα έλεγε στο ΓΑΠ τι να κάνει ως αντιπρόσωπος της αποικίας μας στο ΔΝΤ. Γλυτώνουμε και έναν ενδιάμεσο. Εδώ έχει ένα ωραίο βιογραφικό του Ρουμελιώτη. Σημαντικό σημείο πως "Το 1989 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής", μιας και η ευρωβουλευτική του ασυλία τον γλύτωσε από την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά.

00:03

Μετά το βέτο της Μαργαρίτας για Ρουμελιώτη, γιατί έκανε πλάτες στον Αντρέα όταν τραβιόταν με τη Μιμή, στο προεδρικό μέγαρο κλήθηκε ο Λάζαρο Λέσιτς. Ο ΕλληνοΠΓΔΜμίτης τεχνικός αποχώρησε μετά από 30 περίπου λεπτά δηλώνοντας "εγκώ τέλει ντικό μου τεκνικό τιμ, Γκιόργκο τέλει Βενιζέλο-Πάγκαλο. Αυτό όχι ομάντα, αυτό μπορντέλο". Αμέσως κλήθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος που αρνήθηκε λόγω των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ.


01:05

Πληροφορίες από το προεδρικό μέγαρο αναφέρουν ότι επιτεύχθη νέα συμφωνία. Το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Στυλιανού Παττακού, και φημολογείται ότι έχει ήδη αποσταλλεί τανκ για να τον μεταφέρει στο προεδρικό μέγαρο.

01:40

Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις διαρρέουν πηγές από το προεδρικό μέγεθος, Σύμφωνα με τις πηγές, έχουν ήδη αρνηθεί 3,5 εκατομμύρια Έλληνες και, με τους ρυθμούς αυτούς θα έχουμε καταλήξει διά της εις άτοπον σε λύση μέχρι το αργότερο αύριο το απόγευμα, εγκαίρως για το άνοιγμα της λαϊκής στο Καράκας. Πάντως η λύση αναμένεται πάντα κυρίως από το εξωτερικό, με επικρατέστερο όνομα αυτό της Νία Βαρντάλος.

2 σχόλια :

  1. χαχα...απολαυστικό....

    συντονιστήκαμε σήμερα γκάλας....πριν σε διαβάσω είχα ήδη ανεβάσει το #271 στο εξαιρετικό σατάνικ πανδεμόνοιυμ....από την συμπαθή ΠΓΔΜ ορμόμενοι οι καλλιτέχνες Mizar όπως και ο ακόμα πιο συμπαθής λεσιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίοι οι γείτονοι, αν και άρχισαν λίγο ονιράμα και με τρόμαξαν.
    ζήτω η -χρεωκοπημένη και μη- οθωμανική Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή