11.6.12

34. Beat that Jesus

Από την άλλη, για να την έκανε κάτι παίζει να ήξερε. Ευκαιρία να πιάσουμε τη Λίστα Με Τους Ανθρώπους Που Πέθαναν Στα 33.

Τζίζες
Μέγ(κλ)ας Αλέξανδρος
Τζίμυ Χέντριξ
...

κάπως έτσι αρχίζουν οι περισσότερες.

Παπάρια.
Πέρα από τον Τζίζες άουρ λορντ φάδερ'ς σαν, που πιθανότατα δεν το λες και σιγουράκι ως προς την αξιοπιστία των πηγών, o Jimmy την έκανε στα 28 και ο Άλεξ το έχασε για ένα μηνάκι και μας έφυγε στα 32.

Η πραγματική λίστα φαίνεται να είναι αυτή.
Αρχίζει πιο εντυπωσιακά από την προηγούμενη με τον τεράστιο John Belushi


και περιλαμβάνει ονόματα όπως τον Steve Currie, τον μπασίστα των T.Rex ανόητε, τον Al Killian, τρομπετίστα που τον έφαγε ο σπιτονοικοκύρης του, έναν Van Gogh (όχι τον γνωστό) από σύφιλη, και άλλους από σύφιλη, τον μακαρίτη τον Pimp C που δεν του έφτανε η νυχτερινή του άπνοια, είχε και ένα accidental cocaine overdose, τη Μοάνα Pozzi, ιταλίδα πορνοστάρ, κάπου στη μέση είναι ο Χριστούλης ανάμεσα στον Gary Holton, Άγγλο καλλιτέχνη που τα ήπιε όλα και την Key Kendall.

Θα την έλεγες και ψιλογρουσούζικη κουβέντα για γενέθλια, αλλά

α) ξεκινάει με τον Belushi οπότε γαμώ
β) είδαμε τι χάσαμε.

Επί του θέματος, δεν έχω ιδέα πως να το χειριστώ το θέμα, τι να πιω, που να το πιω, γιατί να το πιω κλπ. Για άλλη μια χρονιά, η πιο βολική ευχή για να κάνεις και η πιο ό,τι να ναι για να λάβεις είναι το ό,τι επιθυμείς, οπότε φέτος πήρα τα μέτρα μου από νωρίς.

Επιθυμώ να θυμηθώ τι επιθυμώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου