31.10.12

leave your teeth

με grand event τις τελευταίες πορείες, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (ΥΠοΤουρ, μια προσφορά των μανιταριών Ιπποτουρ) ανακοίνωσε νέα τουριστική καμπάνια, με γενικό τίτλο

Leave your tEEth in Greece

η νέα καμπάνια παρουσιάστηκε ως ιδιαίτερα επιθετική, με στόχο να αποσπάσει τους τουρίστες από τους ανταγωνιστικούς προορισμούς της Τυνησίας, της Αιγύπτου και της Συρίας προβάλλοντας τις αρετές της χώρας μας ως προνομιακής επιλογής για τον αιμοβόρο τουρίστα. Όπως είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του υπουργείου, "δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη της δεκαετίας του '90 όταν μας στέρησαν εκατοντάδες τουρίστες υψηλού επιπέδου τα πεδία μαχών της Βοσνίας".

απολαύστε ένα δείγμα από την εκστρατεία, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ΥΠροΠο, το Associated Press και το Indymedia.
29.10.12

Άρρωστη προπαγάνδα

~For to win one hundred victories in one hundred battles is not the acme of skill. To subdue the enemy without fighting is the acme of skill~

Σχετική, κατά το google images search, φωτογραφία. go figure

Με τα λόγια του σοφού πατέρα του σύγχρονου management σε ρολό στην τσέπη ξεκίνησα την Παρασκευή να λήξω την επερχόμενή μου αναμέτρηση με το κρύωμα πριν καν αρχίσει. Κατέβασα ένα λίτρο πορτοκαλάδα λακωνία -τη μόνη από πορτοκάλι που δεν έχει παγώσει σαν το κεφάλι του Ντίσνευ σύμφωνα με τον αδερφό μου- ήπια ένα τσάι με μέλι από το χωριό και πήρα ένα panadol από αυτά για το κρύωμα. Και η πιο αυθάδικη ίωση θα έπρεπε να έχει τρέξει πίσω στη βρωμερή φωλιά της σα γάτα μπροστά σε τσουνάμι.

or NOT 

Γενικά το να αρρωσταίνεις Παρασκευιάτικα,όχι πρωί πρωί να μείνεις σπίτι σου, εκεί κατά το μεσημέρι για να γίνουν απάλευτες και οι τελευταίες ώρες στη δουλειά, είναι μοχθηρή μαλακία. Το να αρρωσταίνεις γενικά είναι μαλακία, αλλά δεν είναι μοχθηρή μαλακία. Από την άλλη είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να ζούμε την κάθε ξεχωριστή μέρα άντε γαμήσου κοέλιο.

σ.g. όπως πάω το blog θα μετονομαστεί Fast Fading Memories from the Valley of Achoo, τελευταία ένα στα δύο post το γράφω άρρωστος, και θα βγάλω και φήμη φιλάσθενου που με αδικεί. ή αδικεί τους φιλάσθενους.


~To a surrounded enemy, you must leave a way of escape~

Όπως και έπραξα, ρίχνοντάς το στις ρακές το Σάββατο. Κάτι καλό θα έπαιζε στο σπίτι, γιατί δεν είδα καμία escape. Εγώ φταίω που φιλοτιμήθηκα και έκατσα όλη μέρα σπίτι. Την επόμενη φορά που θα αρρωστήσω δεν ξανακυρώνω sky diving και μπριτζ.Διακόπτουμε στιγμιαία το πρόγραμμα για τη μάλλον μεγαλύτερη διαρροή κρατικών εγγράφων στην ιστορία του γελοίου ελληνικού κράτους. Συνεχίζουμε.

Χθες έπεσα για ύπνο νωρίς. Το οποίο σημαίνει ότι κοιμήθηκα πολύ αργά. Χρήσιμος χρόνος, αφού αυτές οι στιγμές στο κρεβάτι που ξαπλώνω ανάσκελα, πριν γυρίσω στο πλάι και κοιμηθώ πριν προλάβεις να πεις όχι "Συναυλία αλληλεγγύης και Οικονομικής ενίσχυσης των 15 συλληφθέντων της αντιφασιστικής μηχανοκίνητης πορείας" 
αλλά ούτε καν "Για το Γιάννη...


άντε ξεκουνάτε, έχουμε λιώσει στην ταβέρνα. Να κάνουμε και κανένα καλό

είναι μάλλον οι μόνες στιγμές του εικοσιτετραώρου που δε διαβάζω μια οθόνη και δεν καπνίζω.

Συνήθως...

Χθες πήρα σημαντικές αποφάσεις λοιπόν, γιατί είμαι γενικά λίγο πτώμας τελευταία, και διέκρινα δυο-τρεις συνήθειες που πρέπει να κόψω. Π.χ. να σταματήσω να καπνίζω σαν λοκομοτίβα και να πέσω σε επίπεδο φουφούς, να βάλω ξυλάκια από σουβλάκια στην πολυθρόνα σαν αυτά που βάζουν για τα γατιά στις γλάστρες και να μην τρέχω υπερμαραθώνιο χωρίς ένα καλό πρωινό.

Από βδομάδα. Πάλι άρρωστος ξύπνησα. 

10.10.12

Στα Ιντερνετς!!!

ναι το έχω παραμελήσει, δε θα ασχοληθώ με αυτό τώρα γιατί θα μου μείνει πάλι το post στη μέση και θα συνεχίσω να το παραμελώ

Στο θέμα μας:ήταν μια κίνηση αναμενόμενη έως πολυαναμενόμενη, αφού είχε δημοσιοποιηθεί από επίσημα χείλη μετά τη μουλαρωμένη στραβοκεφαλιά που επέδειξε το εκλογικό σώμα κατά τις τελευταίες εκλογές. Ριψοκίνδυνο άνοιγμα κατά τη γνώμη μου αυτό το σπάσιμο της έκτης σφραγίδας της αποκάλυψης (απομένει να ανοίξει πολυκατάστημα, το Sickle and Maul ας πούμε), γιατί είναι περίεργο και ύπουλο πράγμα αυτό το ίντερνετ και εκεί που διαβάζεις για την αντιπροσωπεία του Κόμματος στην Αυστραλία, χωρίς να το καταλάβεις ψωνίζεις καπιταλιστικά Nike straight from Indonesia με την υπεραξία του ανήλικου Τζακαρτανού να μυρίζει ακόμη και στο δίπλα παράθυρο βλέπεις ξιπασμένες προλετάριες μηδενικής ταξικής συνειδητοποίησης να σου κουνιούνται ημίγυμνες από την αντεργατική λαίλαπα. Εύχομαι ολόψυχα να τους βγει γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.

Πάμε γρήγορα όμως να πλεύσουμε σε πελάγη ψηφιακού κομμουνισμού. Εφοδιαστείτε με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα και ημερολόγιο.

http://katargisimnimonion.kke.gr/view.html

Πρώτο πράγμα που με χτύπησε στο μάτι, όχι δεν ήταν τα γκρίζα rows που ξεφεύγουν από το πλαίσιο, μπορεί να είναι και πολιτική δήλωση, αν και αδικεί τα λευκά γίδια που μένουν στο μαντρί, ούτε το ορφανό title tag που αφήνει τη μπάρα μου να αναρωτιέται τι περίεργο document είναι αυτό. Είναι η
ε κ π λ η κ τ ι κ ή κυκλωμένη σημείωση:


Ξεπερνώ σύντομα ότι δεν κάθισε ο νεαρός εθελοντής συνάδελφος να φτιάξει ένα searchbox εκεί πάνω, με ένα εμψυχωτικό κουμπάκι στο search, κάπως έτσι


ναι, το ξέρω ότι το я δεν είναι το R γραμμένο ανάποδα, αλλά τόσα χρόνια το χόλυγουντ έτσι μας μεγάλωσε, ο συμβολικός αντίκτυπος ισχύει.

Στο φινάλε, και ο προλετάριος που έφτιαξε το search του chrome δικός μας είναι, το έφτιαξε αποτελεσματικό και στιβαρό, γιατί να τρέχει και άλλος ιδρώτας για ανάγκες που εξυπηρετούνται. Αυτή η στρατηγική άλλωστε μας χάρισε αμίμητους θρύλους όπως αυτός


αλλά ρε σύντροφε, οι οδηγίες για το πως γίνεται το search εκθέτουν λίγο το target group μας. Στο κάτω κάτω, αν ο σύντροφος surfer δεν ξέρει πώς γίνεται το search, μάλλον πρέπει να του δείξεις τον βοηθήσεις λίγο παραπάνω


παράλληλα όμως μου μπήκαν ιδέες. 5 λεπτά είναι ρε συ να βάλεις ένα searchbox από jQuery. Και εκεί μου ήρθε σαν κεραυνός η αδιανόητη σκέψη. Έτρεξα να επιβεβαιώσω

ΝΑΙ ΡΕ ! 2012 ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΕΛΙΔΑ ΧΩΡΙΣ JAVASCRIPT! ΕΤΣΙ!

kudos εδώ για την κλεμμένη φωτογραφία και άλλες εξίσου όμορφες

Ήδη ζαλισμένος από τον καινούριο πανάρχαιο κόσμο που ανοίχτηκε μπροστά μου, έσπευσα στην κεντρική σελίδα όσο με κρατούσαν ακόμη οι δυνάμεις μου.

Εδώ πλέον παίζουμε φουλ έξτρα, και javascipt έχουμε, εντάξει jQuery δεν έχουμε αλλά έναν αιώνα τη φορά, και search box και πλούσιο υλικό που είναι το ζητούμενο (btw, λίγο κράτει με τα url. Στους 256 χαρακτήρες είστε εκτός RFC, πάνω από τους 2000 ρισκάρουμε επικίνδυνες εκτροπές).

Το copyright σαφώς υπάρχει και ανήκει στο κόμμα, και εγώ, σημειώνοντας απλά ότι το kke.su είναι ακόμη διαθέσιμο ;)  σας αφήνω για να βουτήξω στην κατηγορία Θεωρία > Αυτομόρφωση.

που ρε πούστη μου, πάλι στο σύριζα έπεσα