6.5.10

Τι είναι η πατρίδα μας;

Δε μπορώ να μην εκτιμήσω το χιούμορ μιας καλής μαλακίας όσο εκτός χρόνου, τόπου και κλίματος και αν είναι, σα μια ευφάνταστη καφρίλα σε κηδεία ας πούμε. Στο ίδιο κλίμα ακριβώς νιώθω και το τελευταίο χαριτωμενο που διάβασα...

"δε θα μας πάρεις τις Καγιεεεεέν
Όλι Ρεεεεεν, Οοοοολι Ρεεεν!"

και επειδή δε μπορώ να μην καμαρώσω τον οίστρο του δημιουργού, αλλά η σκέψη του υποβάθρου του συνθήματος μου γυρνάει τα άντερα, θα προτείνω την εξής σκηνοθεσία.
Δέκα χιλιάδες παλαιο- και νεοπλουτομαλάκες με τις Καγιέν τους, τς ρολογάρες τους και τα μαυρισμένα Μάη μήνα ξεκώλια τους να σκάσουν μπροστά στο Υπουργείο Οικοινομικών ή όπου αλλού στήσουν Επαρχείο οι αμερικάνοι και ευρωπαίοι δημόσιοι υπάλληλοι των 15 χιλιάδων ευρώ το μήνα, να ανοίξουν την πιο ακριβή σαμπάνια που έλεγε και η Τζούλια στο μουνί της και με τα ποτήρια ψηλά να τραγουδήσουν το από πάνω και να αυτοπυροβοληθούν όλοι ανάμεσα στα μάτια σαν τελευταία πράξη αντίστασης.

Άλλες σκηνές που θα με έφτιαχναν... τις προάλλες οίκτιρα τους αποτυχημένους φοιτητές επαναστάτες. Σήμερα μου έσκασε ότι θέλω να δω συνέλευση σε αμφιθέατρο με δαπίτες και πασπίτες να μας λένε τις ίδιες σκατομαλακίες που λένε εδώ και 35 χρόνια για το γαμάτο μέλλον που θα μας φέρουν οι τσιμπουκοδότες τους.

Θέλω να δω την ελληνική οικονομία να ανακάμπτει από πωλήσεις γιαουρτιού. Να αποποινικοποιηθεί το γιαούρτωμα που έλεγε και ο Μητσάρας τις προάλλες. Θέλω να δω μπάτσους να δέρνουν άλλους μπάτσους που διαδηλώνουν γιατί τους κόψανε το επίδομα καφρίλας, και μόλις αλλάζει η βάρδια να δίνουν γκλομπ και χημικά στους διαδηλωτές μπάτσους, να σηκώνουν πανώ και να συνεχίζει το ξύλο ανάποδα.

δε θέλω να ξαναδω talent show και reality, εκτός και αν είναι το "πουτάνα μόνη ψάχνει νταβατζή" ή το "ποιος θέλει να γίνει ρουφιάνος μαυραγορίτης". Α, η Τζούλια αρχίζει εμφανίσεις είδα σε μια ταμπέλα στο δρόμο. Ελπίζω να υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται, και να μας κάνουν τη χάρη να ανατινάξουν το άντερό τους με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο πρώτο τραπέζι κανένα βράδυ που να παίζει και tv. No business like show business.

Θέλω να δω χρηματιστές με τα χαμόγελα που κουβάλαγαν μια φορά και έναν καιρό. Να φτιαρίζουν σκατά υπό την επίβλεψη βαλκάνιου επιστάτη. Τρίχες, πάλι αυτούς που τον τρώνε τόσο καιρό θα δω, να τον ξανατρώνε.

θέλω, και γνωρίζω πως είναι νομικά κολάσιμη η δημόσια τοποθέτηση αλλά στα αρχίδια μου σκατάδες, να δω το μπουρδέλο τη βουλή να καίγεται και κόσμο από έξω να περιμένει τα υπέρβαρα καμμένα πτώματα να πηδήξουν για να φάει. Και ας καεί και η πανοπλία του Κολοκοτρώνη, δε γαμεί? Και ας καούνε και 15 άνθρωποι που δεν τους αξίζει, αν όντως δεν τους αξίζει θα αναγνωρίσουν ότι η θυσία τους αξίζει για να πάνε στο διάολο τόσα άχρηστα σιχαμένα τομάρια.

αντί για αυτούς, κάηκαν άλλοι. και δε σοκαριστηκα κιόλα να πω την αμαρτία μου. 30τόσα χρόνια εδώ γύρω βλέπω να πατάνε κόσμο με το αμάξι και να φεύγουνε, να μας δηλητηριάζουν το νερό και να μη χέζεται καν η φοράδα στο αλώνι, να σαπίζει κόσμος σε φυλακές και κέντρα υποδοχής μη χέσω από λάθος ή αδιαφορία, κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία ή να μη φτάνει καν μέχρι εκεί, 11 εκατομμύρια μαλάκες να τρώνε σκατά, να πίνουν σκατά και να αναπνέουν σκατά που θα τα πληρώνουν χρυσό από τα σκατά που (θα) πληρώνονται, ανθρώπους να σκοτώνονται σε σκατόδρομους από αρχίδια που έχουν τα μούτρα να ψάχνουν την άκρη πως θα την σκαπουλάρουνε και οι συγγενείς και φίλοι να τους συμπαραστέκονται, ανθρώπους να τους κάνουν τα μούτρα κρέας ανώνυμοι μπάτσοι ή μπράβοι που τα έχουν πλακάκια με τους μπάτσους, και μετά μου λες ότι σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι.

Σώωωωωπα

Εγώ από αυτό το σύννεφο δύσκολα θα ξαναπέσω. Γιατί δεν έχει και πολλά παρακάτω.

Προφανώς έχω ψιλολαλήσει από την σκατίλα... όποιος θέλει να χορτάσει σήψη η ψυχή του μιας και την τρώμε που την τρώμε, να διαβάσει το Πεθαίνω σα χώρα του Δημητριάδη. Νοστράδαμος και μαλακίες... θα το ξαναπιάσω και εγώ να τιγκάρω στη σαπίλα και να μας γράψω κουρασμένος όλους στα παπάρια μου.

Καλό καλοκαίρι

5 σχόλια :

  1. Μπράβο ρε φιλαράκι! Με τέτοιες δημοσιεύσεις ανεβάζεις το ηθικό σε κάτι χορτασμένα παλικάρια στα ράντζα της Κολονίας...

    Το "πουτάνα μόνη ψάχνει" προβάλλεται ήδη με τον διακριτικό τίτλο "κεντρικό δελτίο ειδήσεων"... Το "ποιός θέλει να γίνει ρουφιάνος μαυραγορίτης" έχει και δικό του κανάλι, το κανάλι της βουλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. emena pantws poly me areze... eyge ferelpi nee ths patridos mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @PoM

    όχι "εύγε"... ΦΕΥΓΕ

    κράτα γερά και κάνε τα κονέ σου, όλες οι γνωριμίες στα ξένα είναι χρήσιμες ;)


    @tserts

    είδες τι χάνω για να μην έχω τηλεόραση?

    όσο για το παλικάρι στην Κολονία, ακόμη δεν τα πήραμε τα δανεικά από τους Γερμαναράδες, αρχίσαμε να τους τα σκάμε... χαλάλι, αλλά άμα δεν κάνουν δουλειά επιπέδου θα τους βάλω το υποβρύχιο που γέρνει στον κώλο - το παίρνει και γέρνει φάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος!
    Πολύ σκατό μας έπνιξε και φοβάμαι μην χέσω και πνιγούμε!χαχαχα

    RKD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη χέζεις, κράτα τα για παξιμάδι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή