30.4.10

Ούτε μία τζούρα χαμένη

παρατήρηση 1η:
ψάχνοντας στο youtube τραγούδια συγκεκριμένων , όχι λίγων, Ελλήνων καλλιτεχνών, τους πετυχαίνω συνέχεια σε τηλεταβέρνες. Δηλαδή κάθεσαι να νιώσεις λίγη ποιότητα βραδιάτικα, βάζεις Floyd από Πομπηία, κανένα Woodstock, Rainbow από Βερολίνο, άντε κανένα επαναστατικό εντόπιο από καμιά αρένα, και άμα πας να ακούσεις π.χ. Μικρούτσικο ή ο Παπαδόπουλος θα κερνάει ρετσίνα από πίσω, η Σεμίνα θα χτυπάει κανένα μπινελίκι, κάτι άλλες ξανθιές... ξεκίνησα για μισό μπουκάλι και στο τέλος παράγγειλα σουβλάκια.

παρατήρηση 2η:
σα να τον ήπιαμε, ε? εγώ τους παλιούς αριστερούς συμφοιτητές λυπάμαι πιο πολύ που θέλανε μια ευκαιρία να κάνουνε κάτι μεγάλο, να τη δούνε Τσε, και τώρα ήρθε και μας σήκωσε.Μάλλον δε το είχατε(με) μάγκες. ("μπέιλιζ με πάγο" ακούγεται η παραγγελιά στον τηλεκάπελα πίσω από τη μουσική από πίσω. και μία σόδα σε μένα μάστορα)
Με παρέσυρε το μπέιλιζ και ανέβηκα, ας ευθυμήσουμε λίγο. Εκείνο το λογαριασμό υπέρ του χρέους τον θυμάστε?



ρε τον πούστη το Γιωργάκη, το έλεγα ότι θα γελάσω με το πασόκ, αλλά τελικά μας φύλαγαν το κόλπο με τη γίδα. Για όποιον κοιμόταν όταν μας τα μάθαιναν αυτά στο σχολείο, οι Ρωμαίοι (και άλλοι φαντάζομαι) άλοιφαν τις πατούσες του θύματος με αλάτι και έφερναν μία γίδα να του τα γλείψει μέχρι αηδίας, τρομακτικής ταλαιπωρίας, φρικτών πόνων, τυρίλας et cetera et cetera

Να αναφέρω τώρα τη μικρή και Δανία? ή κινδυνεύω να διωχθώ για παιδοπορνογραφικούς συνειρμούς?

είναι μαλάκας ο δεξιός, σώθηκαν τα ψέματα, δεν το έχει. Σου ζαλίζει τα αρχίδια χ χρόνια για να σου ανεβάσει 1% το ΦΠΑ, να σε χώσει να κάνεις κανένα Σαββατάκι στη ζούλα, κλείνει κάθε 3 μέρες η Ομόνοια γιατί πήγαν να μειώσουν το σουσάμι στο κουλούρι, πάει να βάλει χέρι στο μέλι και του σπάει το βάζο στο κεφάλι... σε ταλαιπωρεί ο μαλάκας, ταλαιπωριέται και αυτός.
Έρχεται ο γιωργάκης και τέλος. Και παιδομάζωμα να νομοθετήσουν, εγώ δεν εκπλήσσομαι πλέον. Το είπε και ένας μπάμιας δεύτερο πιστολάκι κομμώτρια του προέδρου, στη θέση που είμαστε δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Άσπρες πιτσιλιές στα μούτρα, υπάρχουν. Πάντως έχω έγκυρες πληροφορίες ότι στον ιδιωτικό τομέα δε θα κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός. Θα φάνε μάλλον τον 3ο και τον 7ο. Γιατί είναι και μαλακία να κόβεις τα δώρα. Γιορτές και καλοκαίρι ξοδεύει ο κόσμος, κινείται η αγορά. Κόβεις τα δώρα, τη γάμησες και ψόφησε.
Ενώ αν του κόψεις μισθούς κανονικούς, λίγο θα τσοντάρει η μάνα, λίγο ο γιος, λίγο θα φάνε το σκύλο, θα τραβάνε καζανάκι κάθε 3 βολές για οικονομία στο νερό, θα την κουτσοβγάλουνε τα ζα. Και το Δεκέμβρη τα φλομώνεις στη διαφήμιση, ξυπνάνε και τα κατοχικά που θα ξαναγινουν επίκαιρα, και θα βγούνε πάλι να ψωνίσουνε μεταξωτά λουριά και χρυσές κουδούνες.

Εγώ πάντως την κάνω για τα πάτρια να τσεκάρω το κτήμα. Γιατί εκεί στην επαρχία με την κότα μας και το μπαχτσέ μας κάπως θα τη βγάλουμε τη φάση όταν στην Αθήνα θα βγούνε σε ιστορικό flashback οι Cayenne να μαζέυουνε τα πτώματα τους λιμασμένους από το δρόμο.
Έχει και κάτι κονέ ο bro με τις εύπορες γειτονικές χώρες, τις γλώσσες τις παίρνω εύκολα, είμαι αισιόδοξος.

παρατήρηση 3η:
το Atom heart mother τα σπάει πιο πολύ το Μικρούτσικο. από μια οπτική...

παρατήρηση 4η:
έρχεται φτώχια, κλειδαμπαρώστε πόρτες και παράθυρα, καλύτερα ακόμη μπείτε κάτω από την κουβέρτα. Ούτε μία τζούρα χαμένη.

7 σχόλια :

  1. Ρε οι πληροφορίες σου ισχύουν; Θα τον γλιτώσουμε τον 13ο και τον 14ο; Μπορείς μήπως να το κάνεις αντί για 3ο και 7ο, 2ο και 10ο; Με βολεύει καλύτερα. Τον 7ο κάνει ζέστες να μην ανάψουμε λίγο αρκουδίσιον; τον 3ο εκεί πριν το Πάσχα θέλουμε λεφτά για καλαμαράκια πριν τη νηστεία.

    Πες κάτι του Γιωργάκη, εσένα σε ακούει (διαβάζει).

    Υ.Γ: δυστυχώς επτωχεύσαμεν (απλά ακόμη δεν το καταλάβαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή. Το 2011 είναι κοντά, η άφιξη των ΕΛ θα διώξει κάθε κακόβουλο γερμαναρά, κ θα υπερνικήσει την απληστία των εβραϊκά υποκινούμενων αμερικανών τραπεζιτών. Κ τότε, θα δουν τι έχουν να πάθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @DK:
    μπέσα ρε, το άκουσα από γνωστό τριτοξάδερφου του Τζουμάκα. Με το γιωργάκη τα έχω κόψει τα πολλά από τότε που άρχισε να ανεβάζει κάθε δεύτερη Τρίτη τη φορολογία στα ξύδια.

    ΥΓ. αν ήξερα που πάει η φάση θα κατσικωνόμουν στον κυρ-Αντρέα για την αποζημίωση μέχρι να ανατείλει ο ήλιος πράσινος από το Βορρά (βλ. Δανία)

    @jinjir-minjir
    το '12 δε θα έρχονταν οι Ελ? το είπε ο γιωργάκης ότι θα επισπεύσει την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων, αλλά δε φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί. Από την άλλη, με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει, και αυτοί να έρθουνε, τα δανεικά πίσω θα ζητάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλά να επισημάνω κάτι για την παράτηρηση #4.

    ...το καλύτερο κλάσιμο γίνεται κάτω απ την κουβέρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε αερόστατο έχεις δοκιμάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή όλοι εσείς τραβάτε το καζανάκι ΚΑΘΕ φορά; Εγώ κοιτάω πλέον με τη μηχανή και αν περνάω από καμιά ερημιά ρίχνω και το χοντρό εκεί που έρχεται φτηνότερα...

    Για το σκούπισμα δεν υπάρχει πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς παξιμάδι μας έχουν γίνει, δεν λερώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ προσωπικά τραβάω καζανάκι κάθε φορά που ανεβαίνουν τα spreads. Μου είπε ένας σαμάνος-golden boy ότι διώχνει το κακό.

    τώρα εννοούσε το κακό? εννοοούσε τα κακά?

    χαμένοι στη μετάφραση.
    Καμιά τετοια μαλακία θα γίνει με με τους ΕυρωΔΝΤδες, θα πουν να μειωθούν οι συντάξεις και ο ΠροΠο θα βγάλει τα γουρουνάκια να καθαρίσουν συνταξιούχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή