31.12.07

Και με το Νέο Χρόνο τι?

Πίσω σε θέματα επικαιρότητας. Ο καινούριος χρόνος έρχεται - ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, να νιώσουμε ευτυχισμένοι (γιατί ως γνωστόν ο χρόνος έφταιγε, εμείς τα κάναμε όλα γαμάτα) και -κυρίως- να εξασκηθούμε μέχρις εξαντλήσεων στο να γράφουμε έναν καινούριο αριθμό: το 8 (τα 2 και 0 τα ξέρουμε 7 χρόνια τώρα). Το βασικό προσόν όμως για έναν άνθρωπο που θέλει να προοδέψει και να μη μείνει μια ζωή ασήμαντος μαλάκας, είναι να έχει στόχους. ΣΤΟΧΟΥΣ ΡΕ. Όχι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... αυτά τα έκαναν οι παγανιστές, και μάλιστα σε προ-καπιταλιστικές κοινωνίες. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση, και σας παρουσιάζω το Μεγάλο μου Στόχο για το 2008.




Μπορείτε να τους βρείτε πολύ εύκολα στα Jumbo, αλλά δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλοι... θα τους χαρακτήριζα μάλλον παιδικούς. Εμείς χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο. Προς το παρόν είμαι ακόμη στο ψάξιμο, αλλά μόλις το βρω θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Άντε, δεύτεροι μετά τη μαμά μου που έχει φαγωθεί τόσα χρόνια.

4 σχόλια :

  1. Liebe ghallas!

    ich kann nur ein bischen deutsch srpachen, so enschuldigung fur fehlers!

    Du suchst zielen...das ist normal, aber hoffentlich du bist anormalen!

    Allerdings, ich mochte ziele fur dich empfehlen...Ein wort ist genug, "whiskey"

    willkommen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αιντε ορε γκαλαν καλοριζικο το μπλογ, θεωρησε σε παρακαλω δεδομενες τις ανειπωτες ενιοτε αρκουδιαρικες ευχες για ενα σιχαμερο νεο ετος (ξερεις εσυ), συνοδευομενες παντα με τους θερμους εναγκαλισμους μου.

    Με εκτιμηση
    ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετο, αλλά επειδή είσαι λάτρης του φραπέ πρεπει οπωσδήποτε να μπεις εδω, http://kagouras.blogspot.com/2007/12/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή