27.6.09

Wallaby Wannabe

Τα ουάλαμπι -μαρσιποφόρα ζώα σαν μικρόσωμα καγκουρό- χοροπηδούν μαστουρωμένα και κάνουν οχτάρια μέσα στις φυτείες οπιούχου παπαρούνας, διαπιστώνει ανήσυχη η κυβέρνηση της Τασμανίας.


Τρελά προβλήματα έχει η κυβέρνηση της Τασμανίας! Οχτάρια? Αυτή τη φορά το παράκαναν τα ουάλαμπι. Πρόπερσι έκαναν τεσσάρια, αλλά μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, και την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων, κατέληξαν σε μερικούς άσσους και μηδενικά με τα οποία υλοποιήθηκε και η νέα ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Τασμανίας.
Είναι γλυκιά η πουτάνα η πρέζα όμως, και το δυαδικό τόσο πεζό... τα παραβατικά αφιονισμένα μαρσιποφόρα επέστρεψαν για να σπείρουν το χάος.




«Έχουμε πρόβλημα με τα ουάλαμπι που μπαίνουν στις φυτείες παπαρούνας, φτιάχνονται και κάνουν κύκλους» δήλωσε την Πέμπτη η Λάρα Γκίντινγκς, γενική εισαγγελέας του νησιού, μιλώντας ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου για θέματα προϋπολογισμού.

Τα μαλακισμένα, αντί να μπαίνουν στις φυτείες πράσσου, να ξεκωλώνονται και να κάνουν λόφους σκατών... Και ποιος ασχολείται, έτσι? Η γενική εισαγγελέας του νησιού. Έλα ουαλαμπί στον τόπο σου... δεν είναι τίποτα, μπορούμε με μία διακρατική να τους στείλουμε ένα κλιμάκιο της Δίωξης από Ελλάδα. Όχι μόνο θα τα ψοφήσουν στο ξύλο - κατά τη γνωστή μέθοδο του αλληλοσφαλιαρίσματος, βλέπε ΑΤ Ομόνοιας - αλλά θα τα κάνουν να δώσουν την άκρη τους, τα βαποράκια τους, τις διασυνδέσεις τους με τη διεθνή τρομοκρατία και το μάρσιπο που τα πέταγε.

«Μετά κρασάρουν» πρόσθεσε η Γκίντινγκς, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο άρθρο στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ενώ οι προγραμματιστές, αφού σουτάρουν πρέζα στο μάτι για να την παλέψουν με το μεροδούλι, ασχολούνται με τους servers που κρασάρουν.
Εξηγείται καταφανέστατα γιατί τα θηλαστικά είναι αυτά που κυριάρχησαν στον πλανήτη.

και μία παράθεση από την original συνέντευξη, για να δούμε ότι άλλοι χοροπηδάνε, και άλλοι είναι οι ακουσμένοι:

The revelation has also solved what some growers say has spurred a campfire legend about mysterious crop circles which appear in the state's poppy paddocks. In true X-Files style, Attorney-General Lara Giddings said yesterday the drugged-up wallabies had been found hopping around in circles squashing the poppies, creating the formations.

Τι? Χωρίς UFO? Φαντάσου τι φύτευαν οι Ίνκα εκεί πάνω...



άντε και στα δικά μας

4 σχόλια :

  1. αμα σουβλίσεις ένα τέτοιο ουάλαμπι και το φας θα την ακούσεις ή η ισχύς της σούβλας τελικά αποδεικνύεται ισχυρότερη του οποίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποίου? :D

    δεν έχω σαφή άποψη, θα πρέπει να ρωτήσω τη Γενική Εισαγγελέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -space wallabies?
    -πιασε 2 κιλα πλατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή