10.4.10

The Obvious

μιας και αναφέρθηκε στο προηγούμενο post, θα παραθέσω μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο μου για να ανεβάσω τις πωλήσεις ώστε να φτάσουν κάπου στο σύνολο των Φυσικών Αριθμών.

όπως θα παρατηρήσουν και παρακάτω οι πιο μεθυσμένοι, χρησιμοποιώ κατά κόρον τη μαιευτική του Σωκράτη και τον Ξυρό του Occam, γιατί είναι αμφότεροι από καιρό μακαρίτες και δεν έχω τραβήγματα με πνευματικά δικαιώματα και τέτοια.

Ξεκινάμε με μερικές ασκήσεις για να εκτιμηθεί το επίπεδο του αναγνώστη και να τον κατευθύνω στο αντίστοιχο κεφάλαιο, κάτι σαν τις παλιές καλές βιβλιοπεριπέτειες.

Άσκηση 1η:

Είσαι μεσήλικας++, παντρεμένος, η γυναίκα σου ήταν και παραμένει παρθένα (τι σκατά παντρεύτηκες? για τα ντολμαδάκια?) και ξαφνικά σου ανακοινώνει ότι περιμένει παιδί, που θα σώσει τον κόσμο από την αμαρτία και θα ανοίξει τις πόρτες του παράδεισου επειδή μύρισε ένα λουλούδι.

1. Σου έχει δωθεί η τιμή από τα Ουράνια να θρέψεις και να προστατεύσεις το Θεάνθρωπο.
2.


Άσκηση 2η:

Η μνήμη σου δεν εντυπωσιάζει ούτε χρυσόψαρο, η ικανότητα συγκέντρωσής σου ούτε ώριμο παντζάρι, το σπίτι σου μοιάζει με παζάρι της Δαμασκού πριν το συμμάζεμα, και γενικά είσαι λίγο σκόρπιος

1. Όλα αυτά που ρίχνεις στο λαρύγγι και το φαρύγγι σου σε στερεά, υγρή και αέρια μορφή σε συνδυασμό με
* τα κωμικοτραγικά ωράρια ύπνου σου
* τα 199 τυχαία άρθρα που διαβάζεις καθημερινά στο internet
* την καμμενοδουλειά σου που σε βάζει να κοντράρεις την κεφάλα σου με μηχανήματα του Σατανά
σου έχουν κάψει λίγο το μυαλό
2. Είσαι ένας τυπικός Δίδυμος

Άσκηση 3:

Γαμάς μια ολόκληρη χώρα με κωμικά καψόνια που υποτίθεται ότι θα τους κάνουν υπεύθυνους πολίτες για να σώσεις υποτίθεται τον συλλογικό σας τους κώλο από τη χρεωκοπία, αλλά όλα τα προσδοκώμενα κέρδη από αυτό το clusterfuck εξαφανίζονται σε ένα απόγευμα από την άνοδο των επιτοκίων επειδή μία γριά στη Λούρδη είδε όραμα τον Άγιο Ευστράτιο να σκίζει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

1. είσαι βλάκας
2. είσαι λαμόγιο
3. είσαι βλάκας και λαμόγιο
4. ε?


4 σχόλια :

  1. koita ghallas....kai stis treis askiseis i sosti(i poia?) apantisi einai i ena

    diladi 111...simeiologika ena palouki gia kathe trypa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως έλεγε και ο θεολόγος ενός ξαδέρφου μου στο σχολείο για να εξηγήσει την τριαδικότητα του θεού, "ο θεός δεν είναι 1+1+1=3, αλλά 1*1*1=1 ".

    από common sense, μηδέν από μηδέν μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη ερώτηση είναι παγίδα, δεν υπάρχουν παρθένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή