10.4.13

T.B.I.D.

Αύριο θα κάνω το τέλειο release.

συγγνώμη, έχουμε και μη-geekουλα εδώ μέσα

θα πατήσω το κουμπί με το διαβατήριο στο χέρι και το εισιτήριο στην τσέπη (anachronism alert). Το αμολάω και εγκαταλείπω τη χώρα. Μετά, ανάλογα με το αποτέλεσμα, μπορώ να επιλέξω αν θα επιστρέψω ή θα ζητήσω πολιτικό άσυλο ντυμένος με φύλλα του Guardian με τη μάπα του Δένδια.

Εκεί φτάσαμε φίλε μου, να σκάμε Λονδίνο για geekfest conference. Τα έλεγε ο Αντωνάκης για την ανάπτυξη, και εμείς του βρίζαμε όποιον έχει ακουμπήσει. Είχα και όλη τη σωστή εικόνα του νέου έλληνα στημένη.
Laptop δεν έχω, και το Nokia CroMag 12200BC μου δεν το λες και το απόλυτο gadget για την περίσταση. Οπότε είχα πάρει απόφαση να σκάσω με τετραδιάκι μπλέ Άγκυρα από αυτά που είχαμε στο Δημοτικό, με σφραγίδα USAID πάνω και να ξύνω το μολυβάκι μου με σουγιαδάκι για να γράφει ευκρινώς τις τελίτσες στα www.

Τελευταία στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν παίζει περίπτωση να περάσει το σουγιαδάκι μου αεροδρόμιο, παρά την ωραιότατη μαντινάδα που δε θυμάμαι τώρα και βαριέμαι να το βγάζω από το υπόγειο.
Λάκισα

και έκανα το αδιανόητο

Ξέχνα την κηδεία της Μάγκυ
Ποιο Sundance London?
Χέσε τη Beoynce

Η ΦΑΣΗ για τον Απρίλη του '13 στο Λονδίνο είναι η ευκαιρία να δεις το ghallas με γκατζετιά apple. Το νούμερο δύο στη ghallas wtf list είναι να παίζω ρακέτες ξυρισμένος στο Πέραμα.

Ελπίζω να βρω μπλουζάκια και χαϊμαλιά για όλους, και να πάρω για εμένα. Και μια κούπα, ναι, θυμάμαι. Και να βρω μια πανκ παρτάρα την Παρασκευή αφού




4 σχόλια :

  1. φαντάζομαι πως το apple gadget είναι δανεικό and for conference purposes only...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είναι δανεικό το Μακ, τι σκας; Δεν θα χαλάσει το ίματζ σου.

    Εκτός κ αν σου κάνει καμιά κουτσουκέλα εκεί που πας, κ αναγκαστείς να σηκώσεις χέρι κ να φωνάξεις: "ξέρει κανένας από Μac?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ίδιο θα μπορούσα να πω αν έσκαγα με δανεικά ροζ γοβάκια. You get my drift :)

    (το ενδεχόμενο παίζει άνετα πάντως. όχι τα γοβάκια, το άλλο με το χέρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή