23.12.14

Ανακαίνιση

είδα απόψε μετά από καιρό τον αγαπημένο μου υδραυλικό, το Βασίλη. Που στο μυαλό μου έχει τη φάτσα του Σεφερλή, στο συμπαθητικό του. Το έχω πάθει αυτό και με τον Russel Crowe στο μονομάχο που για εμένα έχει πάντα τη φάτσα του πάλαι ποτέ συγκάτοικού μου, του γουρουνάκου.

Ο υδραυλικός χωρίς να πολυλογώ πάνω κάτω μου είπε ότι πρέπει να ανατινάξει τη λεκάνη της τουαλέτας μου,και αν έχουμε όρεξη και έχει και η ιδιοκτήτρια να βάλει το χέρι λίγο στην τσέπη, μπορούμε να ανατινάξουμε και τον τοίχο.
Το ευτυχές είναι ότι όπως θαύμαζε από την κουζίνα το υδραυλικό αραβούργημα στο φωταγωγό, δεν του ήρθε η έμπνευση να το ανοίξει να δει καλύτερα, γιατί θα του κατέβαινε όλο το παράθυρο στο κεφάλι και ήταν και η κυρία Κική από τον δεύτερο μπροστά και θα νιώθαμε όλοι πολύ αμήχανα και παίρνω και αντιβίωση και δε μπορούσα να βγάλω και δυο μπουκάλια τσιπουράκι να γελάσουμε λίγο να το ξεχάσουμε.

το παράθυρο κρατιέται στο πλαίσιό του με 30ml σάλιο, την κάτω άκρη του σύρτη του και τη θεία πρόνοια. Κάποια μέρα παίζει βέβαια να κλάσει ένας γρύλος έξω από το παράθυρο ή να μας αφήσει χρόνους η θεία και να το φάμε όλο μέσα στην κουζίνα. γιόλο

Μετά την ανατίναξη του δοντιού μου -σας τα έχω κάνει τσουρέκια με το δόντι μου, το ξέρω, τα δικά μου να δείτε πως είναι, bear with me, ο καιρός γαρ εγγύς υποπτεύομαι ελπίζω- και την ανατίναξη του ούλου μου που ακολούθησε, άρχισα να διακρίνω ένα υποβόσκον μοτίβο.

έτσι είπα να ανακαινίσω και το μαγαζί εδώ. Στην αρχή είπα να το κάνω φαλαφελάδικο που είναι hip, Fast Fading Falafel from the Falley of Fay ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω ποια στο κέρατο είναι η Φαίη, ξεπρήστηκε και το στόμα μου και ξαναμπόρεσα να πω το βου και το ξεπέρασα.

Η αλήθεια είναι ότι τα 770px πλάτος στο προηγούμενο template με καταπίεζαν σα στενό σώβρακο όποτε ανέβαζα βωτογραβίες, όπως και το στενό μου μπαλκόνι, και δεδομένων των δύο προβλημάτων ο θεός της αναβλητικότητας κλήρωσε ανακαίνιση στο site ως απείρως πιο εύκολη από τη μετακόμιση.

Ο διάολος του Warhol πάνω μου ζάλισε τα ούμπαλα μέχρι να βρω χρώμα για τους τίτλους από επάνω, και αυτό που έβαλα μαλακία είναι αλλά σε κάποια φάση μου έδωσα 10 λεπτά προθεσμία για να τελειώνω και έφαγα τα 7 στο twitter. Σε κάποια άλλη φάση σκέφτηκα να στείλω το διάολο στο διάολο και να βάλω μια καμήλα, αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και στο τέλος μου έβαλε μια τρικλοποδιά και είπα δεν πάει στο διάολο, άφησέ το έτσι.

Κοίτα μαγκιά όμως



αυτή η καμήλα δε θα χώραγε ποτέ στο προηγούμενο template (το οποίο είχα χαρχαλέψει beyond repair κάποιο βράδυ που είχα πιει πολύ αλλά όχι αρκετά ώστε να είμαι ακίνδυνος και δεν έπαιρνε πια adjust width)

Nενίκηκά σε Σολωμόντα.


υγ. η σατανική ειρωνεία... μόλις παρατήρησα ότι από κακό υπολογισμό, ή αδιαφορία, πές το Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm, πες το όπως θέλεις, το header είναι κοντό και έχω κόψει τα ποδάρια του διαόλου. και τα 12.

ΧΑ!

και ας ήρθα δεύτερος


21 σχόλια :

  1. Το χάλι σου μου έφαγε ένα σχόλιο, βαριέμαι να τα ξαναγράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν συντομία απλά σου έγραφα το εμφανές, ότι είσαι η ντροπή του ΙΤ, και ότι ακόμα και ο καράφλας, που δεν ξέρει καν τι σημαίνει header, καλύτερο μπλογκ έστησε. Ο τίτλος πάνω πάνω δεν διαβάζεται ούτε από μέντιουμ, και κάτω δεξιά είναι χειρότερο από την λωρίδα της γάζας μετά τον τελευταίο "ειρηνευτικό" βομβαρδισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε φταίω εγώ ρε μαν που έχει κολλήσει ο blogger ένα σκασμό άχρηστες μαλακίες, ούτε που τα είχα δει να σου πω την αλήθεια.
    όσον αφορά το front end εν γένει, ο boss μου το 'χε πει, αυτό είναι design μηχανικού, όχι γραφίστα.
    του είπα ευχαριστώ.

    ο τίτλος τώρα που τον κοιτάω μια χαρά φαίνεται, κρατάει και το μυαλό σε εγρήγορση. εσένα δε σου χρειάζεται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθάρισα και κάτω δεξιά. ευχαριστώ φίλος


    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πίσω κάτι παραπάνω από 6 πίξελ έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τέλος του κόσμου; Τι πας και ψάχνεις... Και η βόμβα δεν φαίνεται ρε μάστορα, άλλα άμα θες βάλε τουλάχιστον αυτήν που είναι καθαρή.. https://secure.static.tumblr.com/92546136dde023e60ccc51eaf5ccdf00/ofmgau9/noDn686r2/tumblr_static_in-city-atomic-bomb-military-wallpapers-1440x9001.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλε και αυτό για πάνω, και θα σου στείλω το τιμολόγιο για τη "γραφιστική προσαρμογή" με τον υδραυλικό...

    http://i.imgur.com/B52uNNA.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία, αφού είναι φανερό ότι κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις από το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο πνεύμα, βρες μου και ένα background στα 1800 μέχρι 300kB ( γι'αυτό πιξελιάζει η μαλακία, έχω βρει και καλύτερα ) και θα σε ξεπληρώσω σε κάλαντα.

      υγ. το header replacement θα ήταν καλύτερο αν δεν έπιανε όλο το πλάτος το background για το κείμενο, καλύτερα με ένα padding στις άκρες

      Διαγραφή
  8. δεν ήθελα να φαίνεται η βόμβα, μου αρκεί το σκηνικό καταστροφής από γύρω. είναι σαν το γυμνό ρε παιδάκι μου, με λίγα εσώρουχα πάνω του είναι πιο kinky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι και δύσκολος τρομάρα σου... Τσίμπα το header background http://i.imgur.com/cvl9dVE.jpg


    Θα σου ψάξω και για πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άμα είναι να το κάνουμε, να το κάνουμε καλά...

    grazie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι διαστάσεις που λες με το μέγεθος που θες είναι ψιλο-impossible, εκτός αν πέσει πολύ το ύψος ή κόψουμε τα χρώματα.. Επειδή είσαι τσίφτης σου ετοίμασα κάτι από fallout, για να γουστάρεις κιόλας, είναι τίγκα στην καταστροφή με λίγο μαύρο χιούμορ (εσένα δε σου χρειάζεται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις)...

    Edited version 1800*750, gray-scale, 295kb >> http://i.imgur.com/Hro16TX.jpg

    Original >> http://www.donttellmetheending.com/wp-content/uploads/2008/05/album_picphp.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μας βγήκε 311
    ο blogger δε φορτώνει
    M-Γ-Δ

    κάνε το σωστά ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. meanwhile offline...
    κατέβάσαμε από 12 δικάβαλα σε πάπιες στο ζάππειο, τις παίξαμε ηρωικά, και με τη δύναμη της πειθώς, τον κατάφερα και έφερε και ακούμπησε στα ποδαράκια μου το σωστό background.

    σχόλια δεκτά, άμα σας άρεσε η δουλειά του tserts, να σας τον συστήσω. Κάνει και τον κλόουν σε γάμους, κηδείες και ουρές της εφορίας.

    ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τις έχω κόψει τις εφορίες, δεν μπορώ να ανοίξω χώρο για το μουσαμά του σόου από τα κορμιά αυτών που πήγαν από ασιτία στην ουρά και χάνει πολύ η παράσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τότε ραντεβού στις κηδείες αυτών που πήγαν από ασιτία στην ουρά που έχει άπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού σου λέω τα κουφάρια τα έχουν αφήσει στις ΔΟΥ, κρίθηκε οικονομικώς ασύμφορη η περισυλλογή των σορών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ, έτσι ένας μέσος επισκέπτης ας πούμε, ούτε που κατάλαβα να άλλαξε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν υπάρχει ο μέσος επισκέπτης φίλε, αυτά είναι μαρκετίστικες μαλακίες. Είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με τις ιδιαιτερότητές σου, όπως ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΆΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. έχεις καταστρατηγήσει την βασική αρχή της αποξήρανσης, το template δεν αλλάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ένιωθα κάπως υγρός μέρες που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή