25.9.09

Μεγάλοι Εξερευνητές

*** Σημείωση: Ακολουθεί σεξιστικό, προβοκατόρικο άρθρο. Αν έχετε ιδιαίτερες ευαισθησίες ή παίρνετε τη ζωή σας και τους γύρω σας πολύ στα σοβαρά...

α) ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ?
β) δείτε έναν κακό γιατρό
γ) ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

Τέλος σημείωσης, ευχαριστώ***

Σημερινή συζήτηση με εξαιρετικά κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο που μεγαλουργεί εις την αλλοδαπή μου έφερε στο μυαλό τη βραβευμένη με 4 χάχανα, 2 "α να χαθείς βρε βλάκα", μια ντουζίνα κερασμένα σφηνάκια, 2 επιδεικτικές αποχωρήσεις γυναικών και μία καρπουζόφλουδα Θεωρία μου των Μεγάλων Εξερευνητών.

Το συμβόλαιό μου με το blogger με χρεώνει με την τελεία μεταξύ άλλων, εξού και αυτές οι γελοία μεγάλες προτάσεις ( αυτό, και το πρόβλημα σύνταξης που ΔΕΝ έχω - καμιά φορά κλέβω και τελειώνω και προτάσεις χωρίς καθόλου τελεία, τι πούστης είμαι)

Βρετανική Αυτοκρατορία:
ένα μικρό νησί με παροιμιώδες γκαζόν, ανύπαρκτη (και χειρότερα) κουζίνα, εξαιρετικούς και ακατάληπτους τρόπους και περισσότερες σιδηροδρομικές γραμμές από σπίρτα, που έφτασε να κατακτήσει το ένα τρίτο της οικουμένης (αγαπημένη λέξη)

Ισπανία:
Δεν πρόλαβαν καλά καλά να εκδιωχθούν κακήν-κακώς οι τελευταίοι Άραβες και τα τρισχαριτωμένα χαρέμια τους από την Ιβηρική, και οι Ισπανοί ξεχύθηκαν ξεπερνώντας ωκεανούς, κακοσχεδιασμένους χάρτες γεμάτους dracones, και την ανθρώπινη βλακεία, για να κατακτήσουν μια ολόκληρη ήπειρο στην οποία και δεν άφησαν πλεμόνι και συκώτι άθικτο, και όλα αυτά κυρίως υπό την ελέω Θεού καθοδήγηση της πιο ηλίθιας, κακοφορμισμένης και αιμομικτικής δυναστείας που έχει ελεήσει την Ευρώπη. Όχι, καμαρώστε παλικάρι...


Πορτογαλία:
Οι φτωχοί συγγενείς της Ιβηρικής, μία περίεργη αποτυχία της Ισπανικής ένωσης, μια χώρα που δεν κατάφερε να πάρει καν το Euro στην έδρα της από την Ελλάδα, παρ' όλα αυτά είχαν την ορμή να κατακτήσουν μια περιοχή 100 φορές το μέγεθος της χώρας τους, στου διαόλου τη μάνα pardon my french.


Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί οι λαοί που τους ώθησε σε τέτοιες περιπέτειες, με τέτοια αποφασιστικότητα ή, ακόμα ακόμα, λύσσα, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τους τόπους τους?

Μην ξύνετε τις κεφάλες σας και σπαταλάτε φαιά ουσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια καλή πασιέντζα ή το facebook, θα σας πω εγώ:










ΧΑΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ναι λοιπόν, τόσο απλό. Η κατάκτηση του Νέου Κόσμου και σε μεγάλο βαθμό όλη η πρώιμη αποικιοκρατία οφείλονται στο γεγονός ότι οι Αγγλίδες μοιάζουν συγκλονιστικά με τις αγελάδες που βόσκουν στους καταπράσινους λόφους τους, οι Ισπανίδες κάτω από το εναλλακτικό μποέμικο στυλάκι τους, που τόσους αριστερούς έχει ψαρώσει, κρύβουν έναν μικρό Καλιτζάκη, και οι Πορτογαλίδες θα μπορούσαν, χωρίς να προκαλέσουν καμία ιδιαίτερη εντύπωση, να κυκλοφορούν σε ψαροκασέλες. Και οι καψεροί άντρες τρέχανε, κολυμπούσανε και περπάταγαν στα κάρβουνα για να γλυτώσουν ή/και να βρούνε κάποια γυναίκα που δε θα τους έκανε να ντρέπονται όποτε ξεσπάθωνε η μπάμια τους.


Κάποιοι θα πουν ότι η θεωρία μπάζει, γιατί παραβλέπει τους σπουδαιότερους εξερευνητές και κατακτητές ΟΟΟΟΟΛΩΝ των εποχών, τον πλέον γαμάτο λαό, τους απόγονους του Μπάτμαν και της Αφροδίτης, τους εποικιστές της Κολχικής, της Νότιας Αμερικής και της Ντίσνεϋλαντ πριν καν τον κατακλυσμό (του Νώε ή της προηγούμενης βδομάδας από τη νεροποντή, λίγη σημασία έχει).... τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

Όπως και σε όλα τα άλλα, και εδώ είμαστε ιδιαίτεροι. Οι ένδοξοι απόγονοι των Ελ (Σαλβαδόρ, Αλαμέιν, α να σε *@μήσω) δεν έτρεχαν γιατί οι γυναίκες τους είναι άσχημες, μια χαρά και βάλε είναι.

Έτρεχαν, και τρέχουν, να ξεφύγουν γιατί
ΤΟΥΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

5 σχόλια :

  1. Precis, που θα 'λεγαν και οι Σουηδοί.

    Το οποίο με παραπέμπει swiftly στους Βικίνγκους και το γεγονός ότι μπορεί να μην όρθωσαν αυτοκρατορία, αλλά, παρά το γεγονός ότι αι γυναί τους ήσαν μουνάρες, παρά ταύτα, άλωσαν τον κόσμο όλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι μωρέ, αλλά αυτοί πετάγονταν για μία ξεπέτα και γύριζαν. Μαλάκες ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. #1: εδώ πάνω πάντως εμείς λέμε μπούλο και όχι πούλο...για να μην ξεχνάς τις ρίζες σου

    και για να σε προλάβω λέμε ΠΑΟΚ και όχι μΠΑΟΚ...έτερον εκάτερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. #2: λιποθύμησα...θεϊκό, εεε σατανικό ήθελα να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τη μπάμια τη λέμε ακόμη μπάμια?

    πουτάνα ξενιτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή