9.10.09

openGAP.gr

Όποιος νύχτα περπατά...
Έπεσα πάνω στην ανοιχτή διακυβέρνηση του Γιωργάκη -δε χτύπησα, μην ανησυχείτε- και έχω να επισημάνω τα εξής:

1) O δικτυακός τόπος και οι εφαρμογές έχουν υλοποιηθεί με Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα


Γιώργο προχώρα, γάμησέ τα όλα. Είναι και ο Λιακό linuxάς, εμείς τα παραθυρικά απολιθώματα θα εκπροσωπούμαστε μόνο από τον "Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη" σε λίγο. Μεράκλωσα. Το νέο site της Βουλής που κοστολογήθηκε 900 τόσες χιλιάδες ευρώ θα τρέχει σε ιμπεριαλιστικό, εκμεταλλευτικό, σιωνιστικό ASP.NET φαντάζομαι. Του George πόσο να πήγε? Τσάμπα? Μπορεί κιόλα... όλα να τα περιμένεις από το ταχύτερο σπερματοζωάριο του αείμνηστου.

2) Το Γραφείο του Πρωθυπουργού ήξερα ότι είναι στη Μαξίμου, όχι στη Βουλή. Γίνομαι μαλάκας, το ξέρω. Χούϊα είναι αυτά

3) Το παλιό, αναχρονιστικό, συντηρητικό site του πρωθυπουργού έχει πέσει σε πλήρη εγκατάλειψη. Τα πήρε όλα μαζί του ο χοντρός φεύγοντας, μέχρι και την HTML. Τι είναι αυτοί ρε...

4) -το ψαγμένο- κάτω δεξιά στο site του George, ωπ! τι είναι αυτό? CC BY-ND?????
Όταν τα έλεγε η Αλέκα για δικομματική συναίνεση και κάλπικο πολιτικό σκηνικό, κάποιοι δεν καταλάβαιναν... τι άλλο θέλουμε για να πάρουμε τα χαμπάρια μας?

Δεν αντέχω άλλο, θα πάω Πήλιο

3 σχόλια :

  1. ειλικρινά νόμισα οτι είναι απλά site απάτη που προσπαθεί να αποσπάσει προσωπικά δεδομένα...αλλά η πραγματικότητα του γιωργάκη με ξεπέρασε....αμά είσαι μάστορας στο φούμαρο, αυτό συμβαίνει...αντε τζον, τα υπόλοιπα από κοντά, θα με δεις και με κροκοδιλέ παπούτσι(μπλιαχ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή