12.7.09

Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα...

Φθινόπωρο 2009... οι Έσχατοι Χρόνοι. Επιβεβαιώνοντας όλες τις γελοίες, τρομοκρατικές, παραπλανητικές προβλέψεις, η Νέα Γρίπη (για τους φίλους ΝΓ) έχει ξεπεράσει την Ισπανική Γρίπη, τον Ταμερλάνο, το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη γυμνή φωτογράφιση της Δήμητρας Γαλάνη σε θύματα. Τα κρούσματα μετριούνται πλέον σε googols, ενώ οι πιο ψύχραιμοι κάνουν λόγο για δύο με τρία εκατομμύρια νεκρούς στην Ελλάδα ημερησίως μέχρι να μπει η άνοιξη, και ζητούν να ψεκαστεί όλη η χώρα με Tamiflu.



Σε μια κίνηση ρεαλιστικής παραδοχής του αναπόφευκτου, το Υπουργείο Υγείας αίρει τον περιορισμό του καπνίσματος σε οποιονδήποτε χώρο, υπό το σκεπτικό "τι είχαμε, τι χάσαμε (Δ. Αβραμόπουλος)". Κάποιοι δε, υποστηρίζουν ότι το φίλτρο, σε συνδυασμό με τον καυτηριασμό του αέρα μέσα από το τσιγάρο, προφυλάσσουν τον καπνιστή και μπορεί να καθυστερήσει τον αναπόφευκτο φρικτό θάνατο από γρίπη ως και μια βδομάδα.

Το τελευταίο κονδύλιο που εκταμιεύεται από το Υπουργείο, πριν πηδήξουν άπαντες - φορώντας τις μάσκες τους, από την ταράτσα σε απόγνωση, αφορά μία νέα διαφημιστική εκστρατεία αποδαιμονοποίησης του καπνίσματος.














Καθώς η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί τελείως, με ανθρώπους να λιθοβολούνται δημοσίως από αγανακτισμένους πολίτες επειδή φτερνίστηκαν, υπό τις ενθουσιώδεις παροτρύνσεις του πλήθους, τα ασθενοφόρα να έχουν μετατραπεί σε κινητά κρεματόρια, το ΛΑΟΣ να έχει φτάσει το 85% στις δημοσκοπήσεις επειδή παίζει πανικός, και τα πρόβατα στον πανικό γουστάρουν βλακεία και φασισταριό, χωρίς συγκεκριμένο λόγο,



την κατάσταση αναλαμβάνει να σώσει ο Μαρκογιαννάκης, ο οποίος έχει προαχθεί σε Σεβαστοκράτωρα μετά την επιτυχία της υπόθεσης της συμμορίας των 16, και της ακόλουθης σύλληψης του Οσάμα σε ουζερί στην Πλάκα, μεταμφιεσμένο σε καπουτσίνο μοναχό με σομπρέρο και παντόφλες.

Μετά από συσκέψεις με κορυφαίους επιστήμονες, με κύριους εισηγητές απόστρατους κτηνίατρους της Χωροφυλακής, επιβάλλεται πιλοτικά τρίμηνη απαγόρευση της εκπνοής σε όλους τους χώρους. Από τη σχετική Συνέντευξη Τύπου:

«θα παρακολουθούμε την εφαρμογή του νόμου. Την 1η Ιανουαρίου του 2010 θα επικαιροποιηθεί αυτό το χρυσόβουλο, πάντοτε με τη βασική κατεύθυνση του νόμου για γενική απαγόρευση. Αν μέχρι τότε δεν έχουν δείξει όλοι τον βαθμό ευφυΐας που απαιτείται καταρχήν και δεν έχουν προσαρμοστεί, τότε να μην εκπλαγεί κανείς αν προχωρήσουμε σε απαγόρευση και της εισπνοής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται»

Με την λήξη της συνέντευξης, και κατόπιν υπόδειξης του Σεβαστοκράτωρος, πήραν όλοι μια βαθιά ανάσα, και αποχώρησαν...


ΜΠΑΜ

6 σχόλια :

  1. εσύ τι γελάς ρε? Έχεις ρίξει ήδη δυο τσουβάλια tamiflu στην πισίνα

    άσε που θα έχεις και καμιά μάσκα σαν του Darth Vader!!! rofl rofl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολλάς δεν κολλάς, αν καπνίζεις από τον κώλο, μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες μόλυνσης.

    δεν παίζουμε με την υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τι να λενε τα ...κωλο-τσιγαρα? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε το δοκίμασα και εκεί που έπαιρνα τις τελευταίες τις μερακλήδικες έφυγε η κάφτρα και με κάηκε το δεξί. Μα τι συμβουλές είναι αυτές που δίνετε στον κόσμο?!? Μήπως είσθε κανένας κομπογιαννίτης?!? Κάντε upload το πτυχίο σας παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή