1.3.11

Δεν κλειδώνω

Πολλαπλασιάζονται τα κινήματα «Δεν ...»

Μετά το «Δεν πληρώνω» στις διάφορες εκδοχές του, το παλιότερο untrademarked αλλά όλο και ανερχόμενο «Δεν ψηφίζω» , το παρεάκι του το «ΔΞ/ΔΑ» και το διαχρονικό «δε γαμιέστε?», χθες ανακάλυψα και το «δεν κλειδώνω». Κάποιοι τώρα θα πεταχτούν να πουν ότι όλη αυτή η άρνηση είναι αντιδημιουργική, στείρα κριτική και ότι ο τόπος χρειάζεται μια άλλη στάση. Θα απαντήσω με διπλή κατάφαση για να εξιλεωθώ.

Ναι, καλά...

Πίσω στο θέμα μας. Ο χειμώνας είναι δύσκολη εποχή. Οι τσομπαναραίοι κατεβαίνουν(μ)ε στα χειμαδιά μαζί με τα ζα, με τις βροχές τα ρέματα φουσκώνουν αποκλείοντας χωριά όπως η πλατεία Μητροπόλεως, τα μυρμήγκια και οι αγρότες τρώνε τους κόπους του καλοκαιριού, τα τζιτζίκια και οι βδέλλες τα κλεμμένα, η μουσκεμένη γης λασπώνει τις μπότες και το internet μου γαμιέται από τα μάτια. Ως μηχανικός έχω καταλήξει ότι η υγρασία φουσκώνει τους τοίχους της νεόδμητης για πυραμίδα πολυκατοικίας μου και διακορεύει τα καλώδια. Η Forthnet που πήρα πάλι για τεχνική υποστήριξη πιστεύει ότι φταίει η απολιθωμένη και ατροφική σαν πέος διπλόδοκου πρίζα τηλεφώνου στην κρεβατοκάμαρά μου, και που είμαι Δίδυμος.

Όπως και να ‘χει, μετά από χρόοοονια και χρόοοονια, ξέπεσα στη ζητιανιά δικτύου στη γειτονιά για να κατεβάσω συνταγή για συκωτάκια φώκιας α λα τριπολιτσιάνα και καμιά τσόντα να ανοίξει η όρεξη, γιατί η φώκια δεν τρώγεται με τίποτα. Μετά το προφανές συμπέρασμα ότι πονήρεψε ο βλάχος και τα δίκτυα είναι κλειδαμπαρωμένα από το φόβο των λαθρομεταναστών που βρωμίζουν τα data μας με τους άπλυτους από το Μπαγκλαντές, το Κατάρ και τον Καναδά που βγάζουν στο skype, κατεβαίνοντας κάτω-κάτω-κάτω στη λίστα, ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο. Τα παιδιά του xekleidoste!!!

Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια βέβαια, και δοκιμάστε να καθαρίσετε τα αυτιά σας με τον αντίχειρα αν δε με πιστεύετε, και εγώ με την συναρπαστική οξυδέρκεια και το πλατύτατο πνεύμα μου ακτινογράφησα σε νανοδευτερόλεπτα την ανθρωπογεωγραφία των network-gangbangers του Θησείου (ενώ παράλληλα τσιγάριζα τα συκωτάκια) και σας την προσφέρω ΤΣΑΜΠΑ!

Ήθελα να γράψω και ένα σύντομο συναρπαστικό περί της ηθικότητας αλλα και της νομιμότητας του «Δεν Πληρώνω» με βάση κάτι κλεμένα του Vidal περί Auctoritas και Potestas, αλλά το internet είναι κλεμένο και αδύναμο (όχι, οι xekleidoste δεν κατάφεραν να με εξυπηρετήσουν, μάλλον το έχουν κομμένο το internet και μοιράζονται το LAN τους για καμία παρτίδα Hearts, γιατί για κάτι άλλο δε φτάνει το σήμα) και κάθε byte πληρώνεται.

Οπότε, διαβάστε τα μόνοι σας.

Υγ. Για το σημερινό post ευχαριστούμε την ευγενική προσφορά του ThompsonAFxxB και του ευχόμαστε να αποκτήσει δυνατότερο access point το συντομότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου