3.3.11

Για μια χούφτα σπερματοζωάρια

Ποιος ήταν που είπε «ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης?» θαρρώ ήταν ο οδοντίατρος του Πάπα Πίου του ΙΙου (που κάνει πίου ιίου) όταν η παναγιότητά του του δήλωσε ότι ο σεπτός του γομφίος είχε αποβάλει, παρά τη θέληση του Κυρίου, το σφράγισμα που ο οδοντίατρος είχε διαβεβαιώσει ότι θα άντεχε και πέραν της χιλιόχρονης βασιλείας του Κτήνους επι τη γη.

«Σκατά στα μούτρα σου» είχε απαντήσει ο Ποντίφικας και, όπως πάντα, δεν έκανε λάθος, αφού ο επόμενος οδοντίατρος, με προϋπηρεσία στις απαιτητικές οδοντοστοιχίες του Οίκου των Γκριμάλντι του έφτιαξε ένα σφράγισμα μούρλια, γερό σαν το κέντρο διοίκησης της NORAD.

Που κολλάει όμως ο αφορισμός του εναρκτήριου αφορισμού μου? Εν έτει 2011, όλοι οι επιφανείς και μη οικονομολόγοι του πλανήτη, οι οίκοι αξιολόγησης, οι θαμώνες όλων των καφενείων της επικράτειας, ακόμη και ο τελευταίος Σομαλός μούτσος των μηχανοκίνητων πειρατικών μονόξυλων του Κέρατος της Αφρικής είναι πλέον βέβαιοι ότι το ελληνικό κράτος οδεύει προς τη χρεωκοπία με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα διαφυγής από την επιφάνεια του Βέγα. Διαφωνούν μισή ντουζίνα μουτζαχεντίν πρασινοφρουροί βοσκοί των Λευκών Ορέων, και ο τελευταίος γιαπωνέζος πεζικάριος που ακόμη αρνείται ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει λήξει και ο Χιροχίτο όχι μόνο έχει πεθάνει, αφού έκλινε γόνα στους Αμερικάνους πίθηκους, αλλά τον είχε και μικρό όπως όλοι οι Γιαπωνέζοι.

Όλα άλλαξαν με την είδηση που έσκασε σα βόμβα:

“Η Αυστραλία αντιμετωπίζει έλλειψη σπέρματος και οι αρμόδιες αρχές πιέζουν για να αρθούν όλοι οι περιορισμοί στην εισαγωγή του από χώρες του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.”

Το σοβαρότατο του πράγματος αποκαλύφθηκε μάλιστα από την παρακάτω διευκρίνιση:

“Ο διευθυντής της κλινικής εξωσωματικής γονιμοποίησης Melbourne IVF, Τζον Μακμπέν, λέει χαρακτηριστικά: "Έχουμε στεγνώσει. Δεν υπάρχει σπέρμα.”

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχασε ούτε αυτή την ευκαιρία. Ο υπουργός Υγείας, Σαμανισμού και Φτηνής Εναλλακτικής Περουβιάνικης Ιατρικής, Ανδρέας Λοβέρδος, σε διάγγελμα ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση στέκει αλληλέγγυα στο πρόβλημα της Αυστραλίας και, σε μια πρωτοφανή κίνηση υποστήριξης, δεσμεύεται να προστρέξει την αγαπητή χώρα των αντιπόδων στην άμεση και διαρκή λύση του προβλήματός της. Πριν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, και αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο υπουργός Οικονομίας, Οικονομικών και Μέγας Θησαυροφύλακας του Δράκου Smaug και του Ιρλανδέζικου Χρυσού Στο Τέλος Του Ουράνιου Τόξου ανακοίνωσε την άμεση, σύμφωνα με το πλαίσιο Fast Track, κρατικοποίηση του σπέρματος ανά την Ελληνική Επικράτεια. Σε κοινή συνέντευξη με το Σπέρμα Του Ανδρέα, διακύρηξαν ότι με τις κατάλληλες διαρθρωτικές κινήσεις, το πλάνο για την εξοικονόμηση 50 δις από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι πλέον, όχι μόνο εφικτό, αλλά και αστεία πράγματα. Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε τάχιστα, ποινικοποιείται ο εν κενώ ιδιωτικός και δημόσιος αυνανισμός, ενώ ιδρύονται κρατικά αυνανιστήρια στα κατά τόπους ΚΕΠ. Όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται σε δις εβδομαδιαία κατάθεση σπέρματος, ενώ η συνέπεια και προσφορά του καθενός θα καταγράφονται σε ειδικό τσιπάκι στη νέα Κάρτα Πολίτη. Ο πρωθυπουργός κατέληξε ότι πρόκειται περί ζητήματος εθνικής επιβίωσης και «Η συγκυρία είναι ιστορική. Στην Αυστραλία δεν υπάρχει σπέρμα, στην Ελλάδα δεν υπάρχει σάλιο. Ας συνεργαστούμε!» και «επιτέλους, ο Έλληνας πολίτης θα δει τον κόπο του να πιάνει τόπο».

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Πρώτες αντέδρασαν οι αγορές, με την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας να αναπροσαρμόζεται άμεσα σε «ΑΑΑΑΑΑ!!!!» και το Χρηματιστήριο Αθηνών να καταγράφει άνοδο που μετά το 18888% οι ιθύνοντες δε έμπαιναν καν στον κόπο να τη μετρήσουν πια. Η Άγκελα Μέρκελ ζήτησε κατεπείγουσα συνάντηση με την κυβέρνηση, με σκοπό τη σύναψη δανείου με ευνοϊκούς όρους προς τη Γερμανία που ένιωσε τη θέση της ως κινητήριο μοχλό της Ευρωπαϊκής Οικονομίας να κλονίζεται.

Στην Ελλάδα όμως οι αντιδράσεις ήταν διαφορετικές. Πρώτο το ΚΚΕ αντέδρασε για τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα, δηλώνοντας σαφώς ότι «η κυβέρνηση ολοκληρώνει το σχέδιο ξεζουμίσματος του εργαζόμενου, σφετεριζόμενη μετά το αίμα και τον ιδρώτα του, και το τελευταίο των υγρών του».

Παράλληλα, και αυθόρμητα, συστάθηκαν τοπικές επιτροπές υπό την ομπρέλλα της νέας οργάνωσης «ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΒΩ», αρνούμενοι να παραχωρήσουν το δικαίωμα και την απόλαυση του αυνανισμού τους στους μεγαλοεργολάβους, επισημαίνοντας παράλληλα πως πολύ γρήγορα δικαιώθηκε η αντίληψη του ελληνικού λαού ότι η από καιρό προωθούμενη Κάρτα του Πολίτη είναι κατ’ ουσίαν Κάρτα του Μαλάκα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Και των Εκκρίσεων (νέο όνομα – νέες σφραγίδες) απάντησε ότι όλες οι οργανωμένες κινήσεις ανυπακοής θα αντιμετωπιστούν στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού νόμου και ανακοίνωσε την ίδρυση της ειδικής ομάδας «ΑΥΝΑΝ» για τον άμεσο έλεγχο της εφαρμογής των ανακοινοθέντων.

Το ίδιο κιόλα βράδυ σημειώθηκε η πρώτη ενέργεια της νεοεμφανιζόμενης οργάνωσης «Επαναστατικές Ομάδες David Carradine» που προέβησαν σε σπερματολουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης καθώς εξέρχετο της Βουλής με ποσότητα 12 αυτοκρατορικών γαλονιών σπέρματος, της ελάχιστης απαραίτητης ώστε να επιτύχουν την απαραίτητη κάλυψή του. Και ενώ η προκύρηξη τελείωνε με το «οι μαλακίες τελείωσαν», το θύμα δήλωσε «τόσα χρόνια μαζί τον παίζαμε, καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας». Μία ομάδα Γιαπωνέζων τουριστών που συνελήφθησαν να επιδίδονται σε bukakke σε πορνείο της περιοχής των Αθηνών απαγχονίστηκαν από τ’ αρχίδια στην Πλατεία Ομόνοιας ως ξένοι πράκτορες διασπείροντες την ανομία.

Πανδαιμόνιο επικράτησε τις επόμενες ημέρες, με την αστυνομία να μπουκάρει παρουσία εισαγγελέων σε δημόσιες και ιδιωτικές τουαλέτες και να επίτασει τσοντοσινεμάδες, στους οποίους οδηγούνταν σιδεροδέσμιοι αντιστασιακοί προς καταναγκαστικά έργα.

Η ελληνική κοινωνία παρέμεινε διχασμένη, με το ΛΑΟΣ να υπογραμμίζει το θανάσιμο κίνδυνο που δημιουργούν οι χιλιάδες αλλοδαπές εκδιδόμενες που αφαιμάζουν κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό από την παραγωγική του δύναμη, το Συμβούλιο της Επικρατείας να αποφαίνεται ότι βάσιν του Δικαίου του Αίματος, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν τους εκατομμύρια Αυστραλούς που θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν την ελληνική υπηκοότητα και τη Νέα Δημοκρατία να ανακοινώνει ότι οι εξελίξεις αποτελούν δικαίωση της πάγιας πολιτικής της και να τονίζει ότι είναι η πλέον κατάλληλη να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, λόγω χρόνιας εξάσκησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε αμέσως στην αντίσταση, συνεχίζοντας να τον παίζει, η Δημοκρατική Συμμαχία υπογράμμισε ότι η χώρα πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Μνημονίου, ενώ με τη Δημοκρατική Αριστερά και πάλι δεν ασχολήθηκε κανείς. Η Εκκλησία, σε έκτακτη Ιερά Σύνοδο, αξίωσε την ατέλεια του μοναχικού σπέρματος και πρότεινε την ίδρυση της ΜΚΟ «Ανακούφιση» για τη διάθεσή του σε κοινωφελείς σκοπούς, ενώ παράλληλα τα βουνά άρχισαν να γεμίζουν από χιλιάδες αντάρτες και το Δ’ Σώμα Στρατού εισέβάλε με λουλούδια στις κάνες και τα ταμεία στα Στάγιερ στη Βουλγαρία για να ξεχαρμανιάσει, ως μόνη διέξοδο στις στάσεις που εκδηλώθηκαν σε όλες τις μονάδες με την απαγόρευση της μαλακίας.

Κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω όμως, με ειδοποίησε ο σύνδεσμός μου ότι το καταφύγιό μας στην Πίνδο είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί και οι αντάρτες πρέπει να αναχωρήσουμε άμεσα.

6 σχόλια :