3.8.11

Μόνος ούτε στον παράδεισο

Στο στόχαστρο Ιταλία και Ισπανία

Πρωτόγνωρη πίεση από τις «αγορές» δέχονται η ιταλική και η ισπανική οικονομία. [...]
Ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπέι , με άρθρο του στην εφημερίδα Le Monde εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η κατάσταση στην Ελλάδα είναι μοναδική και δεν είναι συγκρίσιμη με εκείνη σε άλλες χώρες της ευρωζώνης».

Επιτέλους, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Βαδίζουμε προς μία ενωμένη Ευρώπη των λαών, όπου όλοι σιγά σιγά θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Με τους Ρουμάνους, αλλά ας είναι και έτσι.
Αν όλα πάνε καλά και σε κανένα εξάμηνο έχουν ακολουθήσει και οι Κύπριοι, οι Βέλγοι και οι Σλοβένοι και παίρνουν σειρά οι Γάλλοι, θα δούμε και κάτι να γίνεται με αυτήν την αηδία. Γιατί αν περιμένουμε από το Γεώργιο Αντουανέττα Παπανδρέου, το πολύ πολύ να μας φέρει και από εδώ το Μουμπάρακ να δικαστεί για κανένα σκάνδαλο με ληγμένα γαλακτομπούρεκα για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημά μας και καπάκια θα ιδιωτικοποιηθεί ο Καιάδας ώστε να πιάσει την παλιά του παραγωγικότητα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Αναφερόμενος στην αύξηση του κόστους δανεισμού της Ισπανίας και της Ιταλίας, σημείωσε ότι εκδηλώνεται «με τρόπο που προκαλεί κατάπληξη», κόντρα στα βασικά μακροοικονομικά μεγέθη.


Κάποιος να ενημερώσει τον Τζον Ρόμπαξ πως όταν του προκαλείται κατάπληξη για 5η συνεχή φορά, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή είναι ηλίθιος με πατέντα από το European Patent Office, ή μας δουλεύει.

Όπως και να 'χει, αφού οι εγχώριοι κοτζαμπάσηδες έχουν αποφασίσει ότι οι ιθαγενείς αξίζουν δημοκρατία μόνο ιρακινού τύπου, και αφού κατάφερα επιτέλους να μεταφράσω το "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" με τη βοήθεια του google translate,


η μόνη μας ελπίδα είναι να ξεφτιλιστεί και καμιά πιο σοβαρή κυβέρνηση, και καμιά πιο σοβαρή χώρα και να κόψει αυτή η μαλακία με τους τζίτζικες Έλληνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου