4.10.11

κάτι γλυκό για καληνύχτα

ναι, είμαι τελειωμένος, αλλά έπεσα σε λίγο ΓΑΠ αυτήν την ευαίσθητη ώρα

«Επιδιώκουμε ποιοτική ανάπτυξη, ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον, πράσινη ανάπτυξη και όχι όπως την Ινδία που δεν σέβονται το περιβάλλον και δεν έχουν κανόνες εργασίας»

καταλάβαμε το πρόβλημα, έτσι; ο σεβασμός του περιβάλλοντος και να υπάρχουν κανόνες. Ας είναι ότι θα παίρνεις 69 ευρώ το μήνα, that's ok, το θέμα είναι να υπάρχουν κανόνες. Βγαίνει έξω ο άνθρωπος και κοκκινίζει που πρέπει να απολογείται για το μπάχαλό μας κάθε τόσο.

«Θα αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα», είπε

το ψιλομυριστήκαμε. όσους δεν είχαν καταλάβει, τους το είπε ο Πάγκαλος

Ενώ η κυρία Χρύσα Αράπογλου πρότεινε να συσταθεί ένα «κοινοβουλευτικό φόρουμ» το οποίο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... Αίτημα, για το οποίο ο κ. Παπανδρέου είπε να δρομολογηθεί αμέσως.

για τέτοια πρώτος είσαι βρε πούστη! πρέπει να θυμήθηκε τέτοια εποχή δυο χρόνια πριν ο Γιωργάκης που έψαχνε Joomlaδες για να φτιάξει τη νέα ψηφιακή Ελλάδα με open source και να συγκινήθηκε. η μαλακία είναι που στο μεταξύ την πούλησε και του χουν μείνει τα passwords να τα διαβάζει και να κλαίει μόνος του τα βράδια.

Σε κάποια στιγμή η πρώην υφυπουργός κυρία Θ. Τζάκρη ρώτησε τον Πρωθυπουργό ποιες κοινωνικές ομάδες στηρίζουν το κυβερνητικό έργο και με ποιούς είμαστε και ο κ. Παπανδρέου απάντησε: «με τους ανθρώπους της δουλειάς, με τους επενδυτές που εμπιστεύονται την χώρα μας και επενδύουν, με τις τράπεζες που στηρίζουν την πραγματική αγορά και γενικά με τον πολίτη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου».

εντάξει. στην αρχή ξεκίνησα να φορτώνω τυπικά, μετά έφαγα ένα ψυχεδελικό πολυδιαστασιακό σκαμπίλι, μετά έβαλα τα γέλια, και κατέληξα σε μία ψύχραιμη εκτίμηση της δήλωσης.

Α. είναι βλαμμένος. δηλαδή, πέρα από όλα τα άλλα, αν χρειάζεται στήριξη, αγάπη, ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα, κρεμάλα ή οτιδήποτε άλλο, χρειάζεται σίγουρα ψυχιατρική παρακολούθηση.

Β. Ξέχασε τον Αη-Βασίλή, τον Κάπτεν Αμέρικα, την Τίνκερμπελ και τη Γενική Συνομοσπονδία Μονόκερων. Από όλους τους παραπάνω, έχουν ξεμείνει κάτι άνθρωποι της δουλειάς (και αυτοί λόγω της καθυστέρησης στην τήρηση των συμφωνηθέντων) οι οποίοι είναι τελευταία λίγο φειδωλοί στις εκδηλώσεις λατρείας τους, οι άλλοι είναι φανταστικά πρόσωπα, όπως θα είναι σε λίγο και οι άνθρωποι της δουλειάς δηλαδή. Μα που τα βρίσκει; επενδυτές που εμπιστεύονται τη χώρα μας και τράπεζες που στηρίζουν την πραγματική οικονομία; Έλα παναγία μου...

Α, ξέχασα και τον αρχαιοελληνικό μαλάκα. Αν δεν ήμουν τόσο συγκρατημένος, μετριοπαθής και εχέφρων σαν άνθρωπος, θα σκεφτόμουν ότι το θέλει το γαμήσι του.

χμμμ... μάλλον το αντίθετο εννοεί, ε;

2 σχόλια :