6.3.12

...μια περίεργη ησυχία έχει πέσει στην Αθήνα...

*

κατά σατανική ειρωνεία, από τότε που ξεμείναμε από ΥΠροΠο, η Αθήνα δε θυμίζει το πεδίο μάχης που γενναιόδωρα ψυχαγώγησε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο με χολιγουντιανού επιπέδου θέαμα και, το σημαντικότερο, μηδαμινό κόστος παραγωγής. Για τα κανάλια. Η ΕΡΤ δε, μας στέλνει και λογαριασμό.

Άντε τώρα να πείσω ότι δεν υποννοώ κάτι. Όχι ρε, τελείως αυθόρμητα μου ήρθε στο μπάνιο, εκεί που έκανα ντουζ 12 το βράδυ για να κάτσω να διαβάσω αράβικα. Θα θεωρούσα πιο πιθανό να έχει συνωμοτήσει το ολόκληρο σύμπαν εναντίον του Χρήστου του Παπουτσή, μόνο που θεωρώ πιο πιθανό να έχει συνωμοτήσει ο Χρήστος ο Παπουτσής εναντίον του ολόκληρου του σύμπαντος, και να μην του έκατσε από αστάθμητη πουστιά.

Το πιο πιθανό από όλα είναι πάντως να συνωμότησε ο Βενιζέλος εναντίον του Χρήστου του Παπουτσή πίσω από την πλάτη ολόκληρου του σύμπαντος (ο αντιπρόεδρος είναι λίγο πιο μικρός απ' το σύμπαν / γιατί πρέπει να χοράει κάπου...  που έλεγε και ένα παλιό ψιλοεμετικό τραγουδάκι).

Το υπουργείο, ακέφαλο ή π....κέφαλο, πάντως είναι μέσα στους στόχους της τρόικας και μέχρι το 2013 θα έχει μεταμορφωθεί σε Υπουργείο Αυτοπροστασίας του Πολίτη . Ήδη για να κατέβεις σαββατοκύριακο στο κέντρο παίρνεις μασκούλες για όλη την οικογένεια (περιμένω αδικαιολόγητα πολύ καιρό τη σχετική καμπάνια από τα Jumbo), σε κανένα χρόνο θα κυκλοφορούμε όλοι με γκάνια για να πάμε στο φούρνο. Θα απελευθερωθούν έτσι πόροι του υπουργείου που τώρα δεσμεύονται αδικαιολόγητα σε κατινιές μεταξύ ιθαγενών, ώστε να φυλάσσουν τις επενδύσεις, τους 300 βουλευτές, τους 200 σύντομα πρώην βουλευτές, τα ηλιακά κάτοπτρα και [ΧΧΧ]. Αυτό θα συμπληρωθεί εν ευθέτω χρόνω, πάρτε το όπως είναι τώρα.

Μέχρι τότε, enjoy the silence.


ΥΓ. Εγώ πάντως στηρίζω Μιχάλη. Αλλά τον θέλω σε cyborg




* ο Νταλάρας δε μετράει, ήταν light. μουαααααααχαχαχαχαχα 

2 σχόλια :

  1. Ωραία η στολη του Μιχαλ' πάντως.
    Με (δεξιόφθαλμη περικαλώ) ακτίνα-τσίπουρο-λείζερ, όλμο αναχαίτισης αλβανών, θωρακικό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα απώθησης για κοθμούνια, και δεξί χέρι ελεύθερο για fatality move αλα Kano. Μια ομορφιά.

    Γνωρίζομεν αν θα κυκλοφορήσει σε επαρχιακό μονδέλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fatality αλά Kano ρε λέσι; με έστειλες (στο youtube).

    είναι ωραίος ο μιχαλιός, αλλά του έλειπε το βασικό εξάρτημα,

    μοσχαρόσουβλα για το Βαγγέλα.

    και έτσι ξέπεσε πάλι στη συναναστροφή στους χοιρινούς του minions και τους αντιεξουσιαστές αλά ΓΑΠ φίλους του.

    σε επαρχιακό, και γενικώς εκτός φυλασσόμενων χώρων δε νομίζω να κυκλοφορήσει τίποτις φέτο. Αλλά και να κυκλοφορήσει, θα χάσουμε τις λεπτομέρειες. το μόνο που θα φαίνεται θα είναι το παστεριωμένο περίβλημα από πρόβιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή