6.11.09

Η Αλέκα στο Ναυτικό

«Η κατάργηση της θητείας στην αεροπορία και το ναυτικό οδηγεί στην πλήρη κατάργηση της θητείας και την μετατροπή των ενόπλων δυνάμεων σε μισθοφορικό στρατό, όπως επιτάσσει η συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ. Αυτή η εξέλιξη είναι επικίνδυνη και για τα δικαιώματα του λαού και για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας», τονίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

και εκεί που λες ότι το απόγευμα θα κυλήσει ήσυχα και βαρετά, έρχεται το ΚΚΕ και δίνει καρατιά στην πλήξη. Μιλάμε μάλλον για το μοναδικό πλέον κόμμα* στην Ελλάδα που στηρίζει την υποχρεωτική θητεία. Αυτοί που τους κόφτει, αυτοί που κυβερνάνε βρε! αυτοί που σου τα τρώνε... αυτοί που ψήφισε το 80% σου... έλα μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ακόμη και αυτοί λοιπόν δε βγαίνουν να σου πούνε "πρέπει να πας φαντάρος μαλάκα". Σου λένε "η γεωγραφική θέση της χώρας είναι τέτοια... οι καιροί είναι δύσκολοι... δεν υπάρχουν λεφτά... οι μογγολικές ορδές είναι σε κινητικότητα... ο Σαλαντίν έχει κατέβει στη Συρία... άμα ήταν στο χέρι μας εμείς ούτε πρόσκοπο δε θα σε στέλναμε".

Η Αλέκα δεν ασχολείται με τέτοιες μαλακίες και δε ρίχνει απαστράπτουσα στάχτη στα μάτια του κόσμου εν είδει στραςς και γκλίττερ. Είναι και γυναίκα και δεν έχει πάει βέβαια, και την αδικεί και η ηλικία της που δεν πρόλαβε να φορέσει το αμπέχωνο στην Πίνδο.
"Ο μισθοφορικός στρατός είναι επικίνδυνος" σου λέει "για τα δικαιώματα του λαού". Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στο στρατό ένιωθα εγγυητής της δημοκρατικής νομιμότητας. Άμα πάνε οι κατάπτυστοι μισθοφόροι, αυτοί που παίρνουν πάνω από το διαμέτρημα του όπλου τους το μήνα σε ευρώ δηλαδή , να μας καρφοκωλιάσουν καμιά χούντα με τα αεροπλάνα τους, τα πλοία τους, τα τανκς, το πυροβολικό τους και ότι άλλο αξίζει πάνω από 60 ευρώ και το χειρίζονται πλέον μόνο επαγγελματίες, ο ηρωικός Έλλην δημοκράτης, συνειδητοποιημένος, σκεπτόμενος, προοδευτικός σύντροφος κληρωτός θα πάρει το G3 του, τη σκούπα του - η μάλλον το μαδημένο κοντάρι της, ολόκληρη σκούπα με μαλλιά εγώ στο στρατό δεν είδα- την άθλια ημικαθαρισμένη πατάτα του, το πάκο με τις Α4 ή ό,τι άλλο του έχουν εμπιστευτεί να κρατάει 9 μήνες, και θα βγει στους δρόμους να προτάξει τα στήθη του στους ιμπεριαλιστές καριόληδες. **

Βέβαια, η ιστορία είναι με το μέρος της Αλέκας. Έχει αποδειχθεί ότι ένας στρατός από κληρωτούς δεν τραβιέται εκτος συνόρων



δεν γυρίζει το όπλο του εναντίον του σύντροφου και αδερφού του






διαφυλάσσει τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία.



και γενικά, ανά τον κόσμο, συμπεριφέρεται καθώς πρέπει και όλοι περνάμε μια χαρά




Είναι και οι καιροί δύσκολοι.
Παλιά πήγαινες στο στρατό και γινόσουν άντρας. Τώρα που τα πράγματα είναι πιο politically correct και ανθρώπινα, δε χρειάζεται κιόλα να γίνεις άντρας σώνει και καλά. Και οι gay είναι μια χαρά ενταγμένοι, αποδεκτοί κι ισότιμοι***, και τέλος πάντων όλη αυτή η αντρίλα έχει αρχίσει και είναι λίγο ρετρό (ο Δαλιανίδης και τα έπη του των 80's συνέβαλαν καθοριστικά προς αυτήν την κατεύθυνση).

Από την άλλη, ο στρατός σου δίνει την ευκαιρία να δεις μέρη που δε θα έβλεπες ποτέ, να κοιμηθείς σε κρεβάτια που δε θα κοιμόσουν ποτέ, να κάνεις ανοησίες που δε θα έκανες ποτέ, να γνωρίσεις κόσμο άλλων κοινωνικών και μορφωτικών τάξεων που δε θα γνώριζες ποτέ, και να πηδήξεις γκόμενες που δε θα πήδαγες ποτέ.

Να τραβήξεις και να ανεβάσεις βίντεο μεγάλης αισθητικής και συναισθηματικής αξίας





--- πα πα πα, πέντε βίντεο κοίταξα και ανατρίχιασα ---

Μετά βέβαια αναρωτιέσαι και τι σκατά σημασία έχει που τα έζησες όλα αυτά, ψιλοντρέπεσαι, κάνεις ότι δε θυμάσαι... Δε λέω, γνώρισα και 10 ανθρώπους στο στρατό που μου έμειναν - σαν ανάμνηση - αλλά δεν είναι και το high score μου για ενάμιση χρόνο.

Τέλος πάντων, επειδή παρεκτράπηκα, το σχέδιο του ΚΚΕ είναι απλό. Οι ανυπότακτοι στο στρατό έχουν φτάσει πλέον κάπου στο 50% των καλούμενων να παρουσιαστούν και προβλέπεται στα επόμενα χρόνια να φτάσει στο 72% με 197%. Περνώντας το κόμμα γραμμή στα μέλη και τους ψηφοφόρους να υπηρετούν, σύντομα το ποσοστό του κόμματος στο στράτευμα θα είναι μεγαλύτερο από του γραφείου σύνταξης του Ριζοσπάστη.

Και τότε θα δείτε τι καιρό κάνει στο Βίτσι κουφάλες αστοί...



* Το ΛΑΟΣ δεν είναι κόμμα, είναι χώρα στην Ινδοκίνα και το όρος-ομπρέλλα με τον οποίο αποκαλεί ο Γιώργαρος τους φίλους και υποτακτικούς του. Πώς λέω εγώ "ρε μαλάκες!", αυτός λέει "ρε ΛΑΟΣ!".

** Α! πρέπει να πάει και στον επόπτη να ζητήσει σφαίρες, γιατί επανάσταση με την τελαμώνα του σκοπού στην πύλη δεν τραβάει και πολύ. Το πιθανότερο είναι σε αυτήν τη φάση ο επόπτης να κοιμάται, και να ρίξει ένα σκατό στο μικρό Τσε Κεφάλα που θα το ξεπεράσει αφού πέσει η χούντα.

*** οκ, μπορούμε και καλύτερα, αλλά τέλος πάντων, είναι καλύτερα ενταγμένοι από τους DBAs για παράδειγμα

2 σχόλια :

  1. ΓΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    Μα τι μαλάκας είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα αναρωτιέσαι και εσύ, τι να πουν και οι άλλοι που δεν έχουμε και 1ου βαθμού συγγένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή