24.6.10

Άνθρωπος αμόρφωτος, δε βαριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα

Ξεκίνησα να γράψω κάτι αρκετά πνευματώδες (2 οκάδες...) αλλά βγήκε λίγο βαρύ και ακροθιγώς μακάβριο στην πορεία (πραγματευόταν κυρίως ανθρώπινα υπολλείματα), δεν πήγα και Metallica, και είπα να μη φορτίσω και άλλο την ατμόσφαιρα.
Αλλά επειδή το dashboard του blogger είναι σαν το σπαθί του σαμουράι, άμα βγει από τη θήκη πρέπει να ματώσει, θα το ρίξω σε εξαιρετικά trivia του σοφού μπαρμπα - Cecil να μάθετε και τίποτα να σπάτε τον πάγο στα καλοκαιρινά beach parties.

Τι έμαθα σήμερα (και δε θα θυμάμαι πιθανότατα αύριο).

Το νερό δε βοηθά με τα καυτερά γιατί αυτά είναι κατά βάσιν ελαιώδη στη σύστασή τους και δεν αναμειγνύονται με το νερό. Η εναλλακτική του προτείνει ο σοφός γέροντας (μεταξύ άλλων) και θα ενστερνιστώ και εγώ είναι ξύδια.

Η αγγλική λίρα (pound) είναι ισότιμη με 20 σελίνια, ενώ η παλιά καλή γκινέα (guinea) με 21 (μα τι παπάρες αυτοί οι Άγγλοι...).

Ένα μικρό, ελαφρύ επίκαιρο τώρα που ψάχνουμε όλοι που θα ασφαλίσουμε τα εκατομμύριά μας... (στην Ελβετία βλάκα, όπως ο μπατζανάκης σου)

Ποιο ήταν το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο το 1973...

Γιατί πονάει τόσο μια αθώα κλωτσιά στα αρχίδια, με bonus γιατί κρέμονται από έξω (ξέρατε ότι των ελεφάντων είναι εσωτερικά? θα έπρεπε να το περιμένω θα μου πεις, αλλιώς θα τα είχα δει όπως αυτό)


και... my all time favorite StraightDope article... τι απέγινε το καυλί του Βοναπάρτη!!!!!!
δε θα σας το χαλάσω την έκπληξη, αλλά αν θέλετε να νιώσετε καλά με την πάρτη
σας (προσοχή στην ομοιοκαταληξία που προκλήθηκε από πάνω), επισκεφθείτε το ιατρείο του δόκτωρος John K. Lattimer να κλάσετε στα γέλια, είτε με το εργαλείο του στρατηλάτη είτε με τα λεφτά που έδωσε ο μπαρμπα-Lattimer για να το πάρει.

Αντιός, πετάγομαι για γέμισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου