26.7.10

In the news today...

ας ξεκινήσω με την απεργία των βυτιοφόρων που δεν τη διάβασα κατ'αρχάς στις ειδήσεις αλλά στη σκαλισμένη απόγνωση/παραίτηση/χριστοπαναγία στα πρόσωπα των οδηγών στις εισόδους βενζινάδικων ανά το κέντρο.
Τα ίδια τα βενζινάδικα πάλι είχαν καλαίσθητες ταμπέλες με τίτλους όπως "ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΟΣ", "ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΕΡΜΑ - ΜΟΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ" (που είναι ψιλομαλακία γιατί θα το γεμίσεις δαχτυλιές όπως θα το σπρώχνεις για να φύγεις από το βενζινάδικο πλυντήριο, "ΜΟΝΟ ΝΤΙΖΕΛ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΟΛΑΔΟ", "ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΑΝΟ" και πάει λέγοντας.

Πού να βρεις βενζίνη στο κέντρο? Στο βενζινάδικο 20 μέτρα από το σπίτι σου στον παράλληλο? Ναι, αν το είχες σκεφτεί 20 λεπτά αργότερα. Το χαριτωμένο τσοπάνικο σφύριγμα του βενζινά σε συνδυασμό με τη χειρονομία "καπούτ" έπνιξαν τα όνειρά μου να γεμίσω το ντεπόζιτο με οτιδήποτε πέρα από τον ιδρώτα και την απελπισία μου.

συνεχίζουμε με τις ειδήσεις, σήμερα έξυνα ελευθεροτυπία για να θυμηθώ γιατί την έκοψα. Προσπερνάω κάτι τυπικότητες του στυλ το-ΠΑΣΟΚ-αυξάνει-τη-φορολόγηση-στο-κλάσιμο-φτηναίνουν-0.02%-τα-φασόλια, κάτι πολύνεκρα πάρτυ στη Γερμανία και κάτι κουτσομπολιά για την Τσιλέρ που θα έκανε πόλεμο γιατί την είπαν κότα και μουλάρωσε (ήταν θέμα ζώου τελικά) και πάω στα ζουμερά.

Όσο περισσότερο κάθεται κανείς τόσο πιο επίφοβο είναι να πεθάνει ακόμη και αν γυμνάζεται σύμφωνα με έρευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου.
χμμμ... αμήχανη σιωπή... φαντάζομαι ο Χαϊλάντερ είναι το 100% του δείγματος όσων δεν κάθονται πολύ, γιατί κανέναν άλλον που να μην πεθαίνει δεν έχω υπόψιν. (ήταν και η Ελλάδα αλλά μας τελείωσε).

Η γνώση προστατεύει από την άνοια
άντε να δούμε και ένα καλό από τις μαλακίες που διαβάζουμε πέρα-δώθε. Σε συνδυασμό με την παραπάνω είδηση, πιάστε τα βιβλία και αρχίστε να κόβετε βόλτες πέρα-δώθε διαβαζοντας, όπως τότε στις πανελλαδικές.

Apple: θα καθυστερήσει το λευκό iPhone 4
από τα τελευταία πράγματα που κάνουν να σκάσει το χειλάκι μου τελευταία, παραμένει η Apple και τα απίθανα προβλήματά της.

άιΑσβεστώστε τα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου