12.5.11

Follow-up

καλό είναι κάθε τόσο να ανατρέχουμε κάθε τόσο στα γεγονότα και τις δηλώσεις, για να βάζουμε πράγματα και πρόσωπα στη σωστή θέση. και να το κάνουμε δίκαια, και στα καλά και στα κακά, αλλιώς γινόμαστε μίζεροι, δυσάρεστοι, δυσκοίλιοι και μαλάκες. Το πρόβλημα με αυτήν την κυβέρνηση είναι ότι όλοι θυμούνται κάποιες κάπως άτυχες στιγμές της, τύπου "λεφτά υπάρχουν", "η Ελλάδα θα γίνει Δανία", "καταργείται η χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ", "δεν υπάρχει ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ" κλπ, αλλά κανείς δε θυμάται τις καλές στιγμές της.

Ούτε δέκα μέρες δεν έχει από την ανακοίνωση μέτρων για την επιστροφή των Αθηναίων στο κέντρο, και τα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη από σήμερα.



Συγκέντρωση στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης, στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 2.000 άτομα.

[...]

Όπως έλεγαν οι διοργανωτές, στην κινητοποίηση συμμετείχαν άτομα που είχαν έρθει από διάφορα σημεία της Αττικής.

[...]

Μετά τα επεισόδια, 13 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό, όλοι με ελαφρά τραύματα λόγω των επιθέσεων εναντίον τους στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας.



επιτέλους, συμπολίτες μας, άνθρωποι με κοινές αξίες, άνθρωποι που μπορείς να αλλάξεις μια κουβέντα, να του χαμογελάσεις και να του πεις ένα "συλλάψιες ὅλα καὶ οὐχ ὅλα, συμφερόμενον διαφερόμενον, συνᾷδον διᾷδον, καὶ ἐκ πάντων ἓν καὶ ἐξ ἑνὸς πάντα." και να λουστείτ αντάμα στο αρχαιοελληνικό φως



Λουλούδια ανθίσαν στο κέντρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου