13.5.11

FaceBook'd

«Μια υπηρεσία, όσο δημοφιλής και αν είναι, είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να ανασυσταθεί από την αρχή, παρά να λειτουργεί με ιδιόμορφο καθεστώς και με συντεχνιακή συγκάλυψη κρουσμάτων αυθαιρεσίας, βίας και κατάχρησης εξουσίας»

«Μια υπηρεσία, όσο δημοφιλής και αν είναι»

«Μια υπηρεσία, όσο δημοφιλής και αν είναι»

Μα ποια υπηρεσία να είναι αυτή?? Να είναι το Skype? Μήπως είναι το youtube? βρε άτιμο, μήπως το youporn? Μήπως η υπηρεσία ασφάλισης κινητών "G Insurance"? Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο?

«έκανε λόγο για μονάδες πρώτης γραμμής που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες και επιχειρούν με πεζές περιπολίες»

οι Ατενίστας? όχι, αυτοί έχουν ποδήλατα... η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ?

(σήμα από το κοντρόλ)

όοοοοοχι! Η Ελληνική Αστυνομία! τι μαλάκας είμαι, αλλα είπε και αυτά περί συντεχνιακής συγκάλυψης και κατάχρηση εξουσίας στο τέλος και με μπέρδεψε.

Πόσο δημοφιλής είναι τελικά η ΕΛΑΣ? εγώ, λίγο με τη δουλειά, λίγο με κάτι χόμπυ που ασχολούμαι

(εδώ με τα μωβ, δίπλα είναι η μαμά μου)

έχω χάσει επαφή με την κοινωνία. Σκέφτηκα να την ξαναβρω στα γρήγορα εκεί που τη φυλάγει όλος ο κόσμος, στο Facebook. Και έβαλα Ελληνική Αστυνομία, για να δω πόσους φίλους έχει!

Σε πρώτη φάση, διέκρινα ένα οργανωτικό θέμα

Πέρα από τη ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς, που διαχωρίζει εύλογα τη θέση της, και τα δύο προφίλ για τα ΜΑΤ (πρέπει να είναι οι πράσινοι και οι βένετοι μπλε, σαν τους Πάουερ Ρέινζερς) οι άλλοι γιατί σκόρπισαν έτσι?

Μετά διέκρινα μια κακοήθεια, έτσι σκατόψυχος που είμαι

και μετά αμολύθηκα να μάθω γιατί τελικά έγινε τόσο δημοφιλής αυτή η υπηρεσία. Από την πρώτη Ελληνική Αστυνομία έμαθα τα εξής ενδιαφέροντα:

"Η Ελληνική μοιράζεται με όλους μόνο κάποιες πληροφορίες του προφίλ της. Αν γνωρίζετε το χρήστη Ελληνική, προσθέστε τη ως φίλη ή ρουφιανέψτε σε τετραψήφιο"

λογικό, και αναμενόμενο να πω την αλήθεια. Μετά περνάμε στην Ελληνική Αστυνομία (Ελληνικό Αρχηγείο) που έχει έναν φίλο, αλλά καλό. Τον Spuro Pap. που εργάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ. και δε μας λέει κάτι άλλο. Μάλλον οι μπάτσοι τρώνε πόρτα στο LinkedIn. Απαράδεκτο.

Προχωράμε στην Ομάδα ΔΕΛΤΑ. δε με απογοήτευσε. Φωτογραφία ο πιο σκληρός παγωτατζής του L.A. (λεκανοπέδιου αττικής) με γκράφιτι από πίσω, τα γκράφιτι τα έκανε ο ίδιος δυο μήνες πριν προσληφθεί που ήταν σε άλλη φάση πάπια-φράχτης-50 cent-Ατρόμητος. Η πάπια έμεινε. 3631 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει (μπορώ να έχω μία εκτίμηση της δύναμης της ομάδας Δέλτα? μαζί με τις γκόμενές τους), αυτής πάντως της αρέσει η ομάδα ΔΙΑΣ (γιατί τους δανείζουν τις μηχανές τους όταν βγάζουν τις γκόμενες εκτός Μπουρναζίου), δε βλέπω τίποτα για τους Ζητάδες όμως και οι κακές γλώσσες λένε διάφορα. Ο τοίχος προσεγμένος, όχι όσο ο άλλος με τα γκράφιτι, αλλά και link σε ζόρικο άρθρο του στόχου, και βαθύς προβληματισμός


(όταν έλεγα να μετρήσουμε και τις γκόμενές τους...)

Μετά από κανένα τέταρτο κατάφερα να ξεκολλήσω από τη μαγεία της Δέλτα, αν και έχω ήδη αρχίσει σοβαρά να ψάχνω παπάκι, και πέρασα από τον μοναχικό ΜΑΤ. Ο ΜΑΤ όμως μοιράζεται με όλους μόνο κάποιες πληροφορίες του προφίλ του. Όπως την άποψη που έχει για τις μανάδες τους, πόσο ζυγίζει το γκλομπ του και ότι θέλει να τα πάρουνε ρε οι πούστηδες.

Η Άμεση Δράση μας καθησυχάζει ότι κυκλοφορεί κανονικότατα από αύριο Πέμπτη ο Στόχος (ετεροχρονισμός) και έχει και ένα ΕΠΕΙΓΟΝ!!! παρακάτω για το Legilize. Ελπίζω να προλάβαν τα χειρότερα και να μη μαστούρωσε κανένας δωρεάν. Επίσης, ο Χρίστος Κούκος ρωτάει ποιο είναι το όριο κιλών για τη σχολή αστυφυλάκων, και ο Θωμάς απαντά μάλλον ενοχλημένος ότι δεν έχει.

Must για κάθε φίλο της Team Knight Rider το προφίλ της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών που σταυρώνουν αποφασιστικά τα χέρια κάτω από τον ουρανό της Αλαμπάμα.

Θα τελειώσω συμφιλιωτικά, γιατί όλοι θηλαστικά είμαστε, με τη ΔΙ.ΑΣ. Καρδίτσας, το σοφό της motto "Προσέχουμε για να έχουμε" και την εύψυχη δήλωση του Κορνήλιου "και εμένα μου αρέσουν οι ένστολοι".

Εγώ πάντως απόψε θα κοιμηθώ πιο ήσυχος...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου