3.5.11

Τι γαμάτα περνάμε!

σύντομη αποδελτίωση (ψιλοψείρισμα) των νέων της ημέρας:

1. Osama's dead babe, Osama 's dead.
τρομερός σχολιασμός στο tvxs, που με κάνει να απορώ για το Δαρβίνο και τη φυσική επιλογή. Αφού ο ανθρώπινος εγκέφαλος δε χρησιμοποιείται τόσα χρόνια, γιατί δεν απορρίπτεται? Μετά το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα. Απορρίπτεται, απλά με τους νωχελικούς αλλά αυστηρούς ρυθμούς της φύσης. Είμαστε σε χαζό δρόμο πάντως

2. Η Ελλάδα ζητά περίοδο χάριτος για το χρέος.
Γαμησιάτικα στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

3. Μέτρα για την επιστροφή των Αθηναίων στο κέντρο αποφάσισε η κυβέρνηση.
Κουφάλες επαρχιώτες της Αττικής, θα κατεβαίνετε πάλι από τα χωριά σας στην Πολιτεία και τη Φιλοθέοι με τις κότες παραμάσχαλα και θα σας σνομπάρουμε από τα αργιλεδάδικα και τις καντίνες μας για το γλωσσικό σας ιδίωμα, που δεν θα ξέρετε chic greekistanic του κέντρου.
Μου αρέσει το κομμάτι που λέει "παροχή κινήτρων σε νέα ζευγάρια προκειμένου να κατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας". Αν το "νέα ζευγάρια" πήγαινε και για ομόφυλα ζευγάρια βάσει εκείνου του έρμου συμφώνου συμβίωσης που πρέπει να έχει πιάσει σκώρο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το Γκάζι θα γινόταν η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στον πλανήτη, μπροστά από την Κυψέλη. Έτσι συντηρητικά που κατέληξε το πράγμα, μάλλον απλά θα διώξουν τις πουτάνες παραέξω. Είναι και αυτό ένα κίνητρο για το ζευγάρι.

4. Στο αυτόφορο οδηγήθηκε γιατρός για ράντζο στο νοσοκομείο.
Γιατί, δικό του ήταν? όχι το ράντζο, το νοσοκομείο. Ή είχε κλεισμένες τις σουΐτες στην εντατική για μια παρέα φίλους του που θα πήγαιναν σε bachelor και τον είχαν ειδοποιήσει ότι θα γίνουν διαστημόπλοια και να τους περιμένει?
λες να ζήτησε το κατιτίς του? τι να πω, παίζει κιόλα, αλλά ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. Τι να κάνει? Να πάει στα ΙΚΕΑ να πάρει το σετ κρεβατοκάμαρας Sultan Sicko με τιμολόγιο του νοσοκομείου?
Κοίτα που φτάσαμε, να σκεφτόμαστε να δώσουμε δίκιο και στους γιατρούς. Anyway, θα ρωτήσω το Μπάμπη που θα ξέρει.

5. Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Αλεξάνδρας
Το ακούσαμε από το μπαλκόνι του Χαβιέρ, και προς στιγμήν πιστέψαμε ότι η Ελλάδα έστειλε το τρίτο ( και το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο που ήταν μικρότερα) διαστημόπλοιά της σε τροχιά. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι που είπε και ο Επίκουρος. Φαντάζομαι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι λύσανε τα υπαρξιακά τους και βρήκαν τη Φώτιση.

6. (το καλύτερο)
"
Να μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία ζητούν με αιτήσεις τους οι 300 αστυνομικοί που ανήκουν στην ομάδα ΔΕΛΤΑ της Ελληνικής Αστυνομίας, καταγγέλλοντας ότι δέχονται εσωτερικό «πόλεμο» από την ομάδα ΖΗΤΑ [...]Υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η υπηρεσία τους υποβάθμισε την ομάδα ΖΗΤΑ"

να 'στε καλά ρε παιδιά, ότι γράμμα και να 'στε, έσκασε το χειλάκι μου και σήμερα. ψάχνοντας να θυμηθώ τι παπιά καβαλάν αυτοί οι ένστολοι δαίμονες της ασφάλτου, πέφτω στην εξής ατάκα στο αξιότιμο δικυκλιστικό forym mybike.gr

"Άντε, να βγάλουν στο σφυρί τα κρυπτονάκια, να πάρμουμε κι εμείς κανένα!!! :_zeppelin: "

πόσο μου λείπουν οι μέρες μου των μοτοσυκλετιστικών forum... λιγότερο πάντως από τις μέρες του RPG.

και ένα old-time classic:

«Εκτός εποχής γρίπης» βρίσκεται πλέον η Ελλάδα αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ


την θυμάστε αυτήν? την πωςτηλέγανε... RCPO? R2D2? όχι, H1N1! 179 νεκροί στην Ελλάδα Δεν κατάφερα να βρω πόσοι ήταν πέρισυ. Περίεργο με τόσο πρήξιμο που είχαμε φάει, αλλά θυμάμαι να μας ανακοινώνουν νεκρούς κάθε δυο μέρες. Και τους ίδιους ξανά άμα είχανε κεσάτια. φέτος ούτε σχολεία κλείσανε, ούτε μάσκες αγοράσαμε, ούτε οι πολιτικές συγκεντρώσεις απαγορεύτηκαν, ούτε τα ασανσέρ καταργήθηκαν και τα εμβόλια που μας μείνανε από πέρισυ δε βρίσκουμε ούτε κάποιον πάτο να τα καρφώσουμε.

η πραγματική πουστιά είναι πάντος ότι αυτό για τα σχολεία και τα καθημερινά θύματα τα είχα γράψει πριν πετύχω το άρθρο από το βήμα, αλλά ποιος να με πιστέψει τώρα...


ουδείς προφήτης στον τόπο του

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου