21.5.11

"Με τον Κώλο του ghallas"

"Με τον Κώλο του ghallas"θα λέγεται το καινούριο reality που θα προβάλλει η ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη. Το reality είναι μία πανευρωπαϊκή παραγωγή της European Broadcasting Union και θα προβάλλεται σε 22 Ευρωπαϊκές χώρες, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και 8 χώρες της Αφρικής. Είκοσι αποτυχημένοι οικονομολόγοι θα κλειστούν σε ένα Chateau στη Γαλλική Ριβιέρα και κάθε βδομάδα θα παρουσιάζουν μία δέσμη μέτρων για την Ελληνική Οικονομία, ο καθένας σε τομέα που θα καθορίζεται με κλήρωση.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα καταψηφίζουν τον παίκτη που θεωρούν ότι είχε την χειρότερη απόδοση, ο παίκτης θα αποχωρεί διοριζόμενος σε διεθνή οργανισμό σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής και σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ οι εργαζόμενοι στον τομέα του θα απολύονται.

Ο νικητής θα λάβει τη χηρεύσασα θέση του Ντομινίκ Στρως-Καν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ο τελευταίος εναπομείνας κλάδος θα μεταταχθεί μαζικά στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο αρχικός τίτλος του reality ήταν "με τα λεφτά του ghallas" αλλά άλλαξε μετά από παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η απόφαση της Επιτροπής ανέφερε πως "Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες της το δικαίωμα στα ευρώ τους, το ξόδεμα των οποίων αποτελεί ύψιστη έκφραση της προσωπικότητάς τους και απολαμβάνει απόλυτη προστασία, ο τίτλος κρίνεται συνεπώς προσβλητικός". Η Μητρόπολη Πειραιώς τον είχε χαρακτηρίσει "βλασφημία και όνειδος" και είχε απειλήσει να απόσύρει την ευλογία της από την κρατική προπαγάνδα, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι τέτοιες κινήσεις δημιουργούν ανησυχία στις αγορές. Μετά την αλλαγή του επίμαχου τίτλου, τα spreads υποχώρησαν στις 2100 μονάδες, ενώ την επόμενη γαμήθηκαν και έκλεισαν στις 2800.

Υπολογίζεται ότι με το πέρας του παιχνιδιού το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει μειώσει τους υπαλλήλους του κατά 65% και τρεισήμιση εκατομμύρια συνταξιούχοι θα έχουν αποβιώσει ελευθερώνοντας σημαντικούς πόρους για επενδύσεις.
Στη Γερμανία.
Παράλληλα, οι εικόνες από την Ελλάδα αναμένεται να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανακοπή του κύματος μεταναστών από Αφρική και Ασία.

Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία με την Deutsche Telekom που έχει αναλάβει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, και την Ελληνική Αστυνομία.

Κριτές, οι γνωστοί σε όλους εκπρόσωποι της Τρόϊκας και ένας guest star-έκπληξη κάθε βδομάδα, από το χώρο του θεάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου