18.12.09

GOGOL BORDELLOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!


μια καλή ιδέα για τις συναυλίες που σκάω τελευταία.


η κατάσταση στο fuzz λίγο πριν αρχίσει το live


εντάξει, τα παλικάρια γαμάνε υπερβολικά ασυνήθιστα πολύ. Αν κάποιος σας είδε το live και δεν πέρασε από το μυαλό του η πιθανότητα να καταλήξει νοσοκομείο, παρακαλώ να μην ξαναπατήσει εδώ και να μην ξαναπιει ξύδια γιατί προφανώς πηγαίνουν χαμένα. Και προφανώς είναι νεκροζώντανος ή μανιτάρι, γιατί αρκετό οξυγόνο για θηλαστικό δεν έβρισκες ούτε με χαρτί από το βασιλιά.

Αν κάποιος τους φέρει καλοκαίρι, σε παραλία, του προσφέρω το χέρι της ζάμπλουτης νυμφομανούς παρθένας αεροσυνοδού αδερφής μου και θα του κάνω format στον υπολογιστή του όποτε θέλει για την υπόλοιπη ζωή του, ακόμη και αν έχει Vista.
Εννοείται ότι περιμένω σε ανταπόδωση τουλάχιστον δύο δωρεάν εισητήρια. Ειδικά αν έχει Vista.

Συμπεράσματα:

1) Οι Gogol Bordello είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο συγκρότημα στον πλανήτη, και όποιος διαφωνεί μπορεί να αλλάξει πλανήτη.
Ζητώ συγγνώμη από τους Faith No More, τους Ερήμην Παράσταση και το συγκρότημα Λαμπράκη, αλλά η συγγενική σχέση που έχω με όλους σας δε μπορεί να κάμψει την αντικειμενικότητά μου

2) Έπρεπε να γεννηθούμε τσιγγάνοι γαμώ το αρχαιοελληνικό DNA μας.
Μουσικάρες. Lifestyle που έχουν ζηλέψει όλοι οι μεγάλοι διαλογιστές της εποχής μας (όχι, ο Κοντολάζος δε μετράει). Μηδενικό εργασιακό άγχος και οικογενειακή αποκατάσταση από τα 13.

3) Αν είχα πάει και Faith No More τον Αύγουστο (γμφτ$#%@#**@%$@#%) θα ήταν Η ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ MOY ΣΕΖΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Ναι, καλύτερη και από όταν είδα Holy Men / Star Children / Τερλέγκα στην Πάτρα, καλύτερη και από το Woodstock που με εξαίρεση το Jimmy και το Richie Havens κοιμόμουν ή έπαιζα τάβλι με το ροζ κροκόδειλο της διπλανής σκηνής.

6 σχόλια :

  1. γτπμμγ...γτπμμγ...γτπμμγ... :(
    θα μου εκανε πολλλυ καλλλο!!!
    γτπμμγ...γτπμμγ...γτπμμγ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πούλε μ', σόρρυ που δε σ'το πρότεινα, αλλά είμαι σε φάση παλινόρθωσης του εγώ μου και αποφεύγω τα Χ

    το καλοκαιριπου θα κωλολέει, θα σε τραβήξω απ' τα μαλλιά χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eprepe na pigaineis kai kultur shock....einai poly kontini fasi, kai tha eixes kai perissotero oxygono

    kai do pano sold-out itan, alla eytyxos merimnisa kai pira egkairos ta eisitiria mas giati an perimena apo ta bariokourada xereis ti tha ginotan

    oi agymnastes gampes mou akoma ponane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι υπέροχες ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ είναι αυτές?

    παίζουν και ψιλογαμάτα, ε? Θα μας φύγει ο κώλος πάλι. εγώ το έχω πει, θα αρχίσω γυμναστήριο για να την παλεύω στις συναυλίες. Δεν πάει άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Την διαβάζουμε ανελλιπώς όλη η οικογένεια και ειδικά η Αννούλα και η γιαγιά σας έχουν σαν πρότυπο.

    Πότε μπορούμε να περιμένουμε από τη στήλη σας μια φροϋδική ανάλυση στις Πόρνες του Τερλέγκα;

    Πάντα επιτυχίες,
    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μπορείτε να δείξετε και έμπρακτα την εκτίμησή σας με πίπες της Αννούλας και πίτες της γιαγιάς. ΜΗΝ τα μπερδέψετε.

    Φροϋδικές αναλύσεις δεν κάνουμε πλέον, αλλά έχουμε πολύ καλές τιμές σε ούρων, γενικές αίματος και Ανάλυση ΙΙ από εξωτερικό συνεργάτη.

    Τώρα αν η Αννούλα είναι πολύ καλή, μπορεί να το ξανασκεφτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή