1.12.09

Ελληνοαμερικάνοι, αυτοί (και) οι εξωγήινοι



και το post μπορεί κάλλιστα να τελειώσει εδώ, anything more is less. Θα έπρεπε το λιγότερο αυτή η φωτο να συνοδεύει το Voyager στο ταξίδι του στο χαμό, αντί για το ξενέρωμα που σχεδιαστικά μας γυρίζει πίσω στην Αλταμίρα. Όχι, κάνετε τη σύγκριση μόνοι σας



Αφορμή για να θυμηθώ τους ομογενείς που με αυταπάρνηση και ηθικό ακμαίο πλύνανε poly piato sto America, στάθηκε ένα άρθρο που διάβασα για το Γκας Αβράκοτο, άξιο τέκνο της Ελλάδας, της Αμερικής και κυρίως του ντόλαρ.

Εκεί που στάθηκα, άναψα τσιγάρο, έβαλα μουσική, ένα μεγάλο ποτήρι καλό κονιάκ, και χάιδεψα τον αναρίθμητων pedigree φανταστικό φίλο-σκύλο μου, ήταν στο παρακάτω:

Ηταν αυτός που μετέφερε το αυστηρό μήνυμα του προέδρου Τζόνσον στην χούντα για μη εκτέλεση του Ανδρέα Παπανδρέου... μετέφερε μεν το επίσημο μήνυμα στον Γ. Παπαδόπουλο ... αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε «Αυτό είναι το επίσημο μήνυμα που σας μεταφέρω. Ανεπισήμως, σας λέω ότι η συμβουλή μου είναι να εκτελέσετε τον μπάσταρδο γιατί κάποτε θα επιστρέψει και θα τον βρείτε μπροστά σας».

Τι έχει ακούσει και αυτός ο ΓΧΠ... να του έκοβε κιόλα... anyway, ο Αντρέας ακόμη ζει, αυτός μας οδηγεί, το είδα σε κάτι αφίσσες πέρισυ, ενώ ο ξεβράκοτος αποδήμησε στην κόλαση των ρουφιανοπρακτόρων της CIA όπου ο Πολ Ποτ διευθύνει φροντιστήριο αποστήθισης όλων των λόγων του Φιντέλ τιμωρώντας τους μη επιμελείς μαθητές με τις γνωστές πρωτοποριακές του παιδαγωγικές μεθόδους.

Εμένα τι μου θύμισε η παραπάνω φράση του Γκας?




...

2012. Ο Vοyager προσκρούει σε κομήτη που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των απογόνων των Αρειανών επιζώντων από την επιδημία της γρίππης των χοίρων που εξαφάνισε τη ζωή από τον πλανήτη τους εκατομμύρια χρόνια πριν.
Είναι τέτοια η συγκυρία που το σκάφος πέφτει στη μέση των τοπικών εορτασμών του δεκαπενταύγουστου, και ερμηνεύεται ως θαύμα της μεγαλόχαρης. Η πινακίδα με το Σαβάλα διασώζεται θαυματουργά, περιφέρεται επί επταήμερο ως η θαυματουργός εικόνα της Παναγιάς της Ρεϊμπανιώτισσας, και καπάκια μπαίνουν όλοι στα διαστημόπλοια για να πάνε να προσκυνήσουν τον τόπο καταγωγής της.

Η Ελλάδα, μετά από 1000 μέρες ΠΑΣΟΚ, είναι η παγκόσμια ηγέτιδα στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και της πιτυρίδας, και παράλληλα γαμώ τις χώρες. Τα αρειανά διαστημόπλοια λοκάρουν κατευθείαν στις πανίσχυρες εκπομπές του Τηλεάστυ από τον Υμηττό καθώς ο Καρατζαφέρης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακόψει την πορεία της χώρας προς το σοσιαλισμό και τη νιρβάνα καλεί με κάθε μέσο τους Ελ να έρθουν να ψηφίσουν μαζικά τον Άδωνι στις επερχόμενες εκλογές. Οι Ελ από την άλλη (μεριά τους σύμπαντος ή του Υμηττού, φημολογείται ότι εδρεύουν και πολλαπλασιάζονται σε software house στα Σπάτα) παίζουν τάβλι και σπάνε τρελλή πλάκα που θα χάσει ο Σαμαράς και θα γίνει αρχηγός η Ντόρα επαληθεύοντας τις προφητείες των Μάγια και σπέρνοντας το χάος στο Λάος, αφού ξέρουν στην άπειρη σοφία τους ότι ο Καρατζαφέρ είναι στην πραγματικότητα απόγονος περαματάρηδων από τη Μογγολία και τους έχει ξεφτιλίσει τη μόστρα. Οι Ελ άλλωστε είναι Ιορδανοί.

Τα τεράστια διαστημόπλοια με έκταση εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων βρίσκουν άνετα θέση για πάρκινγκ στο Κολωνάκι που, μετά την εφαρμογή του νέου ρυθμιστικού Αττικής του ΠΑΣΟΚ μοιάζει πιο πολύ με Το Λιβάδι Γύρω Από Το Μικρό Σπίτι, παρά με κέντρο αστικού συγκροτήματος. Μία μορφή κατεβαίνει και λέει στον πρώτο περαστικό -που τυχαίνει
συνδικαλιστής της ΠΑΣΠ που παρατηρεί στις καφετέριες με τους ΔΑΠίτες τις κινήσεις του Μεσαίου Χώρου: "Take me to the president of the local Socialistic Movement".

Η συνάντηση κρατάει ελάχιστα, και ο ΓΑΠ βγαίνει στην Ιπποκράτους εν μέσω αστραπών και βροντών μεταλλαγμένος και έτοιμος να πάρει εκδίκηση από τους αμερικάνους.




Η συνέχεια ποτέ μα ποτέ και πουθενά

9 σχόλια :

  1. γππ...γππ...μα τι πινννεις ορε? :na re:

    ΥΓ το σκυλλλι δαγκανννει ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to αρθρο απο το tvxs ειναι όλα τα λεφτα πάντως....παλικάρι ο gust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέρεις πως γράφεται σε greeklish η εγγονή του gust(sic):

    dis gust


    @ΠοΜ:

    το σκυλλλί δαγκάνννει και το γατί καλλλάνει.

    εμείς τι κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν τι να κανννουμε οι ερμοι ξ-Αβρακωτοι στ'αγγουρια μανα'μ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εσύ τη λέξη αρακάδες δεν την έχεις ακούσει ποτέ;;;;

    (Προβοκάρω ασύστολα θέτοντας καυτά αναπάντητα ερωτήματα πάνω στο προηγούμενο ποστ και συνάμα αποπροσανατολίζοντας τους χιλιάδες χάσκοντες αναγνώστες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είσαι υποβολιμαίος, κακόψυχος και μαλάκας.
    Την έχω ακούσει αγαπητέ άγνωστε αναγνώστη, όπως έχω ακούσει και κάουντρυ από το ντέιβιντ χάσλχοφ. Αυτό δε σημαίνει ότι (πρέπει να) υπάρχει ή ότι είναι σωστό. Στο φινάλε, όλα όσα λέω είναι αποδεδειγμένα. Τα γράφει το ίντερνετ, Γκέγκε?

    άλλη φορά αν θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου, να βγεις να χορέψεις ικαριώτικο γυμνός στο St. James μασώντας φύλλα δάφνης, όχι να πετάς εξυπνάδες συνάμα αποπροσανατολίζοντας τους χιλιάδες χάσκοντες αναγνώστες μου.

    παιδιά, εσείς εδώ, αβράκοτος και τα συναφή. Ο αρακάς ανήκει στο παρελθόν, σαν την αναξιοκρατια στο δημόσιο τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά το σωστό ποιο είναι? αρακάδες ή μπιζέλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σωστό είναι αυτό, http://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8, και άσε το μαλάκα τον οικοδεσπότη να χτυπιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με κάλυψε ο ανόητος ο μουσαφίρης από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή