7.12.09

Hasta La Victoria Square

κάτι άλλες μαλακίες είχα κατά νου να γράψω, αλλά η blogspot ήταν σαφής. Όποιος έλλην blogger δεν ασχολείται με τα επεισόδια αυτές τις ημέρες, κινδυνεύει με διαγραφή του λογαριασμού του. Κάνω την ανάγκη φιλότιμο λοιπόν...

δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω βαθυστόχαστες κοινωνικές αναλύσεις, ποιο είναι το ζητούμενο της εξέγερσης ή "εξέγερσης",ποιοι τα σπάνε, γιατί τα σπάνε, με τι τα σπάνε, τι θα βγει από αυτό, αν ο φιλήσυχος πολίτης γίνεται Τσε μόλις του δείρουν το γιο ή την γκόμενα, αν ο αριστερός μεσήλικας γίνεται κατά-Καρατζαφέρη-νοικοκυραίος μόλις του σπάσουν τη βιτρίνα (οι ασφαλίτες ή όχι) , αν ο Υπουργός ΠροΠο έχει κόμπλεξ γιατί οι αντιεξουσιαστές φίλοι του του τρώγανε τις γκόμενες γιατί αυτός ήταν από τη Βέροια και αυτοί πρωτευουσιάνοι, κλπ κλπ κλπ.

θα αράξω στα ρηχά και γρήγορα, και όσοι έχουν κολυμπήσει μαζί μου θα έπρεπε να το περιμένουν.

Λοιπόν,
το θέμα συμπυκνώνεται στο παλιό γνωστό σύνθημα

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕ-
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕ-
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

Όσο επιμένουν να μας αποδεικνύουν (οι εκπρόσωποι, αρχιτέκτονες, διαχειριστές και σφουγγοκωλάριοι του συστήματος) συνεχώς ότι η χώρα είναι μπουρδέλο, τι θα κάνει το μπουρδέλο? Ε? χεράκια?

ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.

και ένα τελευταίο κωλοψαγμένο σχόλιο, γιατί κάνουμε και ρεπορτάζ εδώ. Στα ψιλά έχει περάσει, λόγω επαναστατικής επικαιρότητας, η απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Εδώ είναι που η εξέγερση έχει δώσει πρακτική, άμεση και συντονισμένη λύση.


Κάδοι (και πέριξ) στην Αθηνάς (no riots)


κάδοι στα επεισόδια - άστραψε το μάτι μου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου